Αρχική / ----------SLIDER / Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της Κοσιώνη με τον Μπακογιάννη


Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της Κοσιώνη με τον Μπακογιάννη

Το πρώτο της παιδί έφερε χτες στον κόσμο η Σία Κοσιώνη και σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε το γεγονός με μια φωτογραφία που δείχνει ποδαράκια του νεογέννητου αγοριού.
Η εκπομπή Happy Day επικοινώνησε με τον μαιευτήρα της Σίας Κοσιώνη, ο οποίος μίλησε για τη γέννηση του γιου της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη. «Ήταν λίγο συγκινημένη και ταλαιπωρημένη. Πήγαμε γρήγορα στο νοσοκομείο και περιμέναμε να κατέβει το μωρό, ήταν λίγο ψηλά. Ήτανε πολύ ήρεμη, ήρθε με τη μαμά της. Ο κύριος Μπακογιάννης έλειπε, ήρθε το μεσημεράκι», είπε. «Περιμέναμε γύρω στις τέσσερις με πέντε ώρες μέχρι να προχωρήσουμε στην καισαρική» συμπλήρωσε.
Η Εύα Αντωνοπούλου που αντικατέστησε την Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λίγο πριν το τέλος του δελτίου,έστειλε τις ευχές της στη συνάδελφό της για το ευτυχές γεγονός.
«Η Σία Κοσιώνη σήμερα έγινε μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού… Όλοι εμείς, λοιπόν, από την οικογένεια του ΣΚΑΪ, η διοίκηση, αλλά και οι συνάδελφοί της ευχόμαστε, από καρδιάς, στους γονείς και το νεογέννητο κάθε ευτυχία».

Check Also

Είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολόγιου: Ανοιξε η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *