Αρχική / ----------SLIDER / Η πρώτη επίδειξη μόδας Armani της σειράς άνοιξη-καλοκαίρι 2018 στο Λονδίνο με τη συμμετοχή Βρετανών σπουδαστών. Ο Τζόρτζιο Αρμάνι αναδεικνύει το βρετανικό στυλ …..


Η πρώτη επίδειξη μόδας Armani της σειράς άνοιξη-καλοκαίρι 2018 στο Λονδίνο με τη συμμετοχή Βρετανών σπουδαστών. Ο Τζόρτζιο Αρμάνι αναδεικνύει το βρετανικό στυλ …..

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι θα συνεργαστεί με το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC) και με σπουδαστές του Ηνωμένου Βασιλείου, διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό, ώστε να πραγματοποιήσει την επίδειξη μόδας της σειράς  Emporio Armani τον Σεπτέμβριο.
Ο ίδιος ο Αρμάνι είχε δηλώσει άλλωστε στην εφημερίδα “Telegraph”πως  «Οι βρετανικές σχολές σχεδίου μόδας είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στη σημερινή σκηνή. Γεννούν μοναδικά ταλέντα, ενθαρρύνοντας την πρωτοτυπία και την ιδιαιτερότητα κάθε σπουδαστή.


Πιστεύω ότι για να είναι επιτυχημένος κάποιος στο χώρο της μόδας, η δημιουργικότητα πρέπει να συμβαδίζει με την πραγματιστική, ρεαλιστική προσέγγιση. Θα ήθελα να αξιοποιήσω αυτή την πρωτοβουλία για να ενθαρρύνω το διάλογο μεταξύ αυτών των δύο στοιχείων, δίνοντας στους νικητές μια χρήσιμη ευκαιρία να επιτύχουν και να προχωρήσουν εμπρός στην καριέρα τους»
Ο διαγωνισμός έχει το όνομα “New bond”, όπου καλούνται να πάρουν μέρος φοιτητές όλων των σχολών που ανήκουν στο Δίκτυο Κολλεγίων του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας, με αφορμή την πρώτη επίδειξη του Ιταλού σχεδιαστή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου Η επίδειξη συμπίπτει με τα εγκαίνια νέας μπουτίκ Emporio Armani στην οδό Bond.

This slideshow requires JavaScript.

Τα τρία σχέδια που θα επιλεγούν μετά τον διαγωνισμό, θα πωλούνται στα τρία καταστήματα Emporio Armani στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην επίσημη ιστοσελίδα του brand. Μάλιστα, όσοι κερδίσουν , θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για τρεις μήνες με την ομάδα σχεδιασμού στην έδρα του brand στο Μιλάνο!

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *