Αρχική / ----------SLIDER / Η πανάκριβη τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου που ευχόμαστε να καταφέρουμε να αγοράσουμε το 2018


Η πανάκριβη τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου που ευχόμαστε να καταφέρουμε να αγοράσουμε το 2018

Η Τατιάνα Στεφανίδου πολύ συχνά επιλέγει ιδιαίτερα προσιτά ρούχα για τις καθημερινές της εμφανίσεις και όχι μόνο. Εξίσου συχνά όμως φροντίζει να τις αναβαθμίζει με designer αξεσουάρ που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας.
Πρόσφατα είδαμε ένα υπέροχο ζευγάρι πέδιλα που μας έκανε εντύπωση ενώ σήμερα θα μιλήσουμε για ένα άλλο αγαπημένο της αξεσουάρ, που είναι η μεγάλη, κλασική, μπεζ Chanel τσάντα της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν την φοράει ξανά και ξανά και πολύ καλά κάνει, συνδυάζοντάς τη με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά και όλα τα looks της είναι εξίσου κομψά.
Συμφωνούμε απόλυτα με την επιλογή της και θεωρούμε ότι αυτό το κλασικό κομμάτι αξίζει και το τελευταίο ευρώ που θα ξοδέψετε για να το αποκτήσετε, αν αποφασίσετε να είναι το designer αξεσουάρ που θα προσθέσετε στη συλλογή σας. Αν και κοστίζει κάποιες χιλιάδες ευρώ, η συγκεκριμένη τσάντα ταιριάζει με όλα ενώ μπορείτε να τη φορέσετε σε κάθε ηλικία και φάση της ζωής σας.
Πηγή: youweekly

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js