Αρχική / ----------SLIDER / Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στον Γιώργο Θεοφάνους για το “Φεγγάρι”


Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στον Γιώργο Θεοφάνους για το “Φεγγάρι”

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά στον Γιώργο Θεοφάνους για το Φεγγάρι: «Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό»

“Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το Φεγγάρι για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου”, σημειώνει χαρακτηριστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.


Η Νατάσα Θεοδωρίδου, καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε για το Φεγγάρι και την απόφαση που πήρε ο Γιώργος Θεοφάνους να παραχωρήσει τα δικαιώματα για διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος.

«Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου και εξήγησε: «Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς. Αυτό μου δημιούργησε μια αγωνία και μια απορία, ότι είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση.

Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το Φεγγάρι για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Όλη αυτή την καριέρα την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο. Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε όλο αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ χωρίς να φταίω όλο αυτό το οικοδόμημα.


Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι που με βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου, δεν έχω λόγο να μην τους μιλώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι κι εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις».

«Το Φεγγάρι το ξαναείπα. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό -είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο», τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Check Also

Παράδεισος Κυριών: Έτσι θα μάθει η Αμαλία ποια είναι η μητέρα της…..

Κι όμως, η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, πλησιάζει. Φαίνεται πως η Αμαλία θα μάθει την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *