Αρχική / ----------SLIDER / Η μόδα επανέρχεται δριμύτερη…


Η μόδα επανέρχεται δριμύτερη…

Η ταινία «Μαριχουάνα στοπ» του Γιάννη Δαλιανίδη προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 1971 με τα περιοδικά και τις εφημερίδες να εξυμνούν τον έρωτα που αναπτύχθηκε στα γυρίσματα, με πρωταγωνιστές του ειδυλλίου την Ζωή Λάσκσρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο. 

Η ηθοποιός που σε νεαρή ηλικία είχε κερδίσει  στα καλλιστεία είχε πάντα δικό της  αισθητήριο μόδας που το επέβαλε άθελα της στις φανατικές θαυμάστριες της. Απόδειξη ότι πάντα τολμούσε κάτι extreme και πάντα ότι φορούσε γινόταν εν ριπή οφθαλμού μόδα.
Σε αυτή την ταινία, στο χορευτικό Λάσκαρη – Βοσκόπουλου που χορογράφησε ο ανεπανάληπτος Βαγγέλης Σειληνός,  η Ζωή φορούσε ένα ζευγάρι ασημί μπότες που ταίριαζαν με τα υπέροχα πόδια της.

Το κατάστημα Λεμήσιος φημιζόταν  για την μοναδική σε κατασκευή και άνεση της μπαλαρίνας (Ballet) φτιαγμένη εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, από υψηλής ποιότητας δέρματα. Οι κοσμικές δεσποινίδες της εποχής μπαίνανε σε σειρά προτεραιότητας  για τις παραγγελίες τους σε ασημί Ballet . Έγινε το ασημί παπούτσι μόδα.


 

Σήμερα, η μόδα επανακάμπτει και σε βγάζει από δύσκολες στιγμές.  Για τον Χειμώνα που έρχεται οι οίκοι μόδας προτείνουν ασημί παπούτσια που δίνουν καινούργια αίγλη σε όλες τις ώρες ημέρας και νύχτας.


Τελικά  δεν είναι μόνον για νυφικά το ασημί κυριαρχεί καθημερινά…..Check Also

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό….

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό- «Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *