Αρχική / ----------SLIDER / Η Gwyneth Paltrow ποζάρει γυμνή και “ολόχρυση” για να γιορτάσει την ηλικία των 50…


Η Gwyneth Paltrow ποζάρει γυμνή και “ολόχρυση” για να γιορτάσει την ηλικία των 50…

Η ηθοποιός και ιδρύτρια του Goop βρήκε τον καλύτερο τρόπο να γιορτάσει τη χρυσή ηλικία της. Η Gwyneth Paltrow έχει βρει την εσωτερική της ισορροπία μέσω της ενασχόλησής της με το Goop, το οποίο ίδρυσε πριν από κάποια χρόνια προκειμένου να διερευνήσει τον κόσμο του wellness.

Συνεπώς, έχοντας αποτάξει από πάνω της κάθε κόμπλεξ που μπορεί να την κρατά πίσω, δεν διστάζει να αποκαλύπτει τα γυμνά σημεία του σώματός της, όπως και έκανε προκειμένου να γιορτάσει τα 50α γενέθλιά της.Γνωρίζοντας πως τα 50 ονομάζεται “χρυσή ηλικία”, η ηθοποιός και επιχειρηματίας πόζαρε στον φακό του φωτογράφου γυμνή, με το σώμα της να είναι καλυμμένο με χρυσή μπογιά. Φυσικά, ήταν αδιανόητο να μη μοιραστεί τη λήψη της με τους followers της, ανεβάζοντας την iconic φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λίγες ημέρες, η Paltrow είχε μοιραστεί τις σκέψεις πριν μπει επίσημα στη νέα δεκαετία, ξεκινώντας ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της. Πιο αναλυτικά, η ίδια είχε δηλώσει μέσω του μακροσκελούς κειμένου της πως πλέον είναι συμφιλιωμένη με το ποια είναι και τις ατέλειές της, ακολουθώντας την τακτική της αποδοχής. Αποδεχόμενη το ότι είναι απλά άνθρωπος, της έδωσε την ευκαιρία να δει τα πράγματα με άλλη οπτική, χωρίς να προσπαθεί συνεχώς να κυνηγάει τον χρόνο. Διάβασε περισσότερα εδώ.Η ίδια προσπαθεί να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και την οικογένειά της, καθώς όσο μεγαλώνει διαπιστώνει πως θέλει να ρίξει λίγο τους ρυθμούς της. Μάλιστα, έχει να εμφανιστεί σε ταινία στον κινηματογράφο από το 2019, έχοντας κάνει κάποιες επιλεγμένες δουλειές στην τηλεόραση. Πρόσφατα, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως δεν της λείπει ιδιαίτερα ο χώρος και πως είναι αρκετά παθιασμένη με το Goop, που τη γεμίζει αρκετά.Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *