Αρχική / ----------SLIDER / Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για τον αλκοολισμό και τις αμβλώσεις που έκανε όταν ήταν 20 ετών…..


Η εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα για τον αλκοολισμό και τις αμβλώσεις που έκανε όταν ήταν 20 ετών…..

Η Σοφία Καρβέλα αντέδρασε στη νομοθεσία που απαγορεύει τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ κοινοποιώντας την προσωπική ιστορία της.

Πριν από λίγες ημέρες η πολιτεία της Αλαμπάμα σόκαρε τον πλανήτη απαγορεύοντας τις εκτρώσεις ακόμα και σε περιπτώσεις βιασμού ή αιμομιξίας. Περισσότερο από όλους σόκαρε τις γυναίκες που ζουν στις ΗΠΑ και βλέπουν την ελευθερία τους πάνω στο σώμα τους και τις σημαντικές αποφάσεις τους γι’ αυτό να καταστρατηγείται. Σε αυτό το πλαίσιο έχει ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή που επικυρώθηκε η απαγόρευση ένα κύμα διαμαρτυρίας στα social media. Σε αυτό το πλαίσιο η Σοφία Καρβέλα, κάτοικος εδώ και αρκετά χρόνια Αμερικής, πραγματοποίησε ένα εξομολογητικό post ποζάροντας αγκαλιά με τον μεγαλύτερο γιο της, Νίκο.«Ω ναι, στροφογυρνούσαμε στο νέο μου κατάστημα χθες και νιώθαμε υπέροχα. Σήμερα ξύπνησα και διάβασα το post μιας φίλης μου στο οποίο μοιραζόταν τη δική της αλήθεια και τώρα αισθάνομαι υποχρεωμένη να το κάνω κι εγώ», ξεκίνησε να γράφει η Σοφία Καρβέλα και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε κάνει αμβλώσεις στο παρελθόν όσο αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού.

«Έχω κάνει δύο αμβλώσεις. Πολύ νωρίς στα 20 κάτι μου και στα πιο βαθιά στάδια του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να με φροντίσω και κακοποιούσα το σώμα μου και το μυαλό μου εκδικητικά. Το να είχα αναγκαστεί να ολοκληρώσω αυτές τις εγκυμοσύνες εκείνη την περίοδο της ζωής μου θα ήταν το πιο σκληρό και σαδιστικό πράγμα που κάποιος θα μπορούσε να κάνει σε εμένα και σε αυτά τα μωρά. Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι εύκολο.

Εγώ κατέληξα να αποκτήσω δύο υπέροχα αγόρια στον χρόνο που ήμουν έτοιμη να δώσω μία ατέλειωτη ποσότητα αγάπης σε αυτά και ήμουν και αρκετά ανοιχτή ώστε να δεχτώ αυτή την αγάπη. Εμπιστευτείτε εμάς, τις γυναίκες, που ξέρουμε τι είναι απολύτως σωστό για εμάς και τα σώματά μας. Μοιραστείτε την ιστορία σας» έγραψε η Σοφία Καρβέλα και το Instagram υποκλίθηκε.Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *