Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Η αμύθητη η περιουσία του Βαγγέλη Παπαθανασίου και η μοναδική κληρονόμος…..


Η αμύθητη η περιουσία του Βαγγέλη Παπαθανασίου και η μοναδική κληρονόμος…..

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, η περιουσία του μουσικού αγγίζει το ποσό των 245.000.000 δολαρίων κι έχει ορίσει ως γενική κληρονόμο την επί χρόνια σύντροφό του, Λώρα Μεταξά, της γνωστής οικογενείας ποτοποιίας.Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Το δικηγορικό γραφείο του Βαγγέλη Καλαφάτη, όπου ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε αναθέσει τη διαχείριση των υποθέσεών του και επιβεβαίωσε τον θάνατό του, ανέφερε: «Μολονότι πολύς κόσμος αγωνιά και θέλει να ξέρει λεπτομέρειες, αφού υπήρξε εξαιρετικά αγαπητός, η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στην Γαλλία είναι πολύ πιο χρονοβόρες σχετικά με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα. Όταν οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία, το πότε και το που θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποχαιρετισμού του θα ενημερώσουμε σχετικά». 

Η περιουσία αφορά και στα πνευματικά δικαιώματα από τις μουσικές του καθώς, επίσης, και τεράστια συλλογή έργων τέχνης, η οποία φυλάσσεται σε αποθήκη στο Λαύριο.
Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε για αρκετά χρόνια υπό την προστασία του γνωστό ηθοποιό που δεν τον άφησε ποτέ, έως την τελευταία πνοή του ηθοποιού, να νιώσει πως τον ευεργετούσε.

Check Also

O ορισμός του αληθινού φίλου….

“Ο αληθινός φίλος βλέπει το πρώτο σου δάκρυ, σκουπίζει το δεύτερο και σταματάει το τρίτο” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *