Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Heidi Klum: Τα πρώτα πλάνα στο γερμανικό Next Top Model από το Ζάππειο και τη Μύκονο….


Heidi Klum: Τα πρώτα πλάνα στο γερμανικό Next Top Model από το Ζάππειο και τη Μύκονο….

Στην Ελλάδα βρέθηκε στις αρχές Νοεμβρίου η Γερμανίδα καλλονή Heidi Klum, για τις ανάγκες του Germany’s Next Top Model, το οποίο ταξίδεψε στο εξωτερικό, όπως συμβαίνει συνήθως προς το τέλος του διαγωνισμού.
Συγκεκριμένα η Heidi Klum με την παραγωγή και τους συμμετέχοντες του γερμανικού Next Top Model γύρισαν κάποια από τα επεισόδια του ριάλιτι μόδας στη Μύκονο και την Αθήνα.

Το διάσημο μοντέλο είχε φωτογραφηθεί στο Ζάππειο με μια πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα για τις ανάγκες της επίδειξης μόδας που πραγματοποιήθηκε στον χώρο ενώ περπάτησε και ξυπόλυτη στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.Μαζί με την Klum, ήρθε στην Αθήνα και η Kylie Minogue, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με το μοντέλο σε ρόλο guest κριτή.
Ο επίσημος λογαριασμός του Next Top Model της Γερμανίας μοιράστηκε τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στην Ελλάδα που δείχνουν τόσο το εσωτερικό του Ζαππείου όσο και πλάνα από τη Μύκονο όπου τα μοντέλα περπάτησαν και πόζαραν με φόντο τις ομορφιές του νησιού.
Στα βίντεο που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό του γερμανικού Next Top Model στο Instagram φαίνεται ότι οι δοκιμασίες των συμμετέχοντων ξεκινούν στο Ζάππειο με μια πασαρέλα όπου τα μοντέλα φορούν δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών ενώ αργότερα ταξιδεύουν στη Μύκονο για μια επίδειξη μόδας κοντά στη θάλασσα.


Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *