Αρχική / ----------SLIDER / H Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο!


H Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο!

Άντε πάλι από την αρχή. Καλή μου κοπέλα, εσύ δεν είπες πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσεις για συντρόφους, δεσμούς και τα λοιπά; Εσύ που, όπως και να το κάνουμε έγινες λίγο «μαϊντανός» από εκπομπή σε εκπομπή να κλαις να αναρωτιέσαι τι φταίει και δεν σου κάθεται ο έρωτας; Τώρα πάλι διαβάζω…..
…….. «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη ξανά και φυσικά δεν διστάζει να μιλήσει για το νέο έρωτα που ανανέωσε την καθημερινότητά της.Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Celebrity, η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τον Νάσο Αναστασόπουλο και τις «κατηγορίες» που δέχθηκε από τα τηλεοπτικά πάνελ περί «στημένου» παπαράτσι φωτορεπορτάζ.
«Το ήθος μου είναι γνωστό και δεν θα το έκανα, όπως δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο άλλωστε. Όλα αυτά είναι γελοιότητες και αυτοί που τα αναφέρουν στις εκπομπές τους είναι αυτοί που συνήθως τα κάνουν» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, συμπληρώνοντας: «Όσο για το πρώτο σκέλος της ερώτησής σου, θα πω ότι ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου, είμαι πολύ καλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι περαιτέρω».

Check Also

Ο Γιατρός της Πείνας, παραδοσιακό ψητοπωλείο..

Βγαίνουμε, διασκεδάζουμε και μετά; Όχι, δεν ήρθε ο έρωτας, ήρθε μια πείνα. Εκεί επεμβαίνει ο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *