Αρχική / ----------SLIDER / H Ελένη Ψυχούλη αγνώριστη -Έκοψε τα πλούσια μαύρα μαλλιά της αντρικά κι έγινε ξανθιά…..


H Ελένη Ψυχούλη αγνώριστη -Έκοψε τα πλούσια μαύρα μαλλιά της αντρικά κι έγινε ξανθιά…..

Η Ελένη Ψυχούλη αποφάσισε να κάνει μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της και όχι μόνο έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά, αλλά έγινε κατάξανθη.
Είναι σχεδόν αδύνατο να την αναγνωρίσει κανείς καθώς η Ελένη Ψυχούλη φοράει γυαλιά ηλίου στις φωτογραφίες της και το μαλλί της είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει για εκείνη.


«Η ζωή μου ήταν πάντα έντονη. Απλά η ένταση μοιράζεται ανάλογα με την εποχή: άλλοτε στον έρωτα, άλλοτε στη μητρότητα, άλλοτε στη φιλία, άλλοτε στα ταξίδια, άλλοτε στη δουλειά, άλλοτε σε άλλα δημιουργικά πράγματα, όπως στα κεντήματά μου, ας πούμε.
Πάντως τα ντεσιμπέλ ποτέ δεν μου έλειψαν» έχει σημειώσει η Ελένη Ψυχούλη σε συνέντευξή της στη BOVARY.

«Απρόσιτη εγώ; Γελάω όταν το ακούω αυτό γιατί είμαι ένας ανοιχτός, αθώος, κοινωνικότατος άνθρωπος, στα όρια της αφέλειας. Αυστηρή δεν μπόρεσα να είμαι ούτε σαν μάνα, ενώ ενίοτε θα έπρεπε. Η δημοσιότητα μπορεί να με τρόμαξε καναδυό φορές αλλά δεν την πήρα ποτέ στα σοβαρά γιατί ήρθε αργά στη ζωή μου, όταν ήμουν χορτασμένη από τα πάντα. Εξ’αλλου τη δημοσιότητα που εγώ θέλησα, στις κοινωνικές μου σχέσεις και στην αναγνώριση της δημοσιογραφικής μου δουλειάς την είχα κερδίσει και απολαύσει πολύ πριν συστηθώ με την τηλεόραση. Το μόνο καλό που ήρθε από το γυαλί είναι οι χιλιάδες άνθρωποι που έχω γνωρίσει, οι απλοί άνθρωποι που μπαίνουν στον κόπο μου και μοιράζονται μαζί μου συνταγές και συμπάθεια» έχει αποκαλύψει στη συνέντευξή της στη BOVARY.
Πηγή:bovary

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js