Αρχική / -----Ροή θεμάτων / H Disney παρουσίασε την πρώτη plus size πρωταγωνίστριά της….


H Disney παρουσίασε την πρώτη plus size πρωταγωνίστριά της….

Η Bianca στέλνει μήνυμα για τη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας  H Disney παρουσίασε την πρώτη plus size πρωταγωνίστριά της και στέλνει μήνυμα για τη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας.

Στην 85ετή ιστορία της στον κινηματογράφο, η εταιρεία δεν έχει επιλέξει ποτέ μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.Όλα αλλάζουν με την Bianca, όμως, μία μοναδική χορεύτρια «που παλεύει με την ίδια της την αντανάκλαση, ξεπερνώντας την αμφιβολία και το φόβο, διοχετεύοντας την εσωτερική της δύναμη, χάρη και ισχύ».

Το Reflect σκηνοθετήθηκε από την Hillary Bradfield και αποτελεί μέρος του Short Circuit, μίας σειράς πειραματικών ταινιών μικρού μήκους.

Οι πρώτες αντιδράσεις από το κοινό είναι πολύ καλές, με πολλές γυναίκες να εύχονται να είχε πρωτοσυστηθεί ο ρόλος όταν ήταν ακόμα παιδιά και οι ίδιες.

«Όταν ήμουν 16 χρονών χρειαζόμουν αυτή την ταινία μικρού μήκους της Disney πριν παραιτηθώ απ΄το μπαλέτο γιατί δεν ήθελα να είμαι ένα από τα παχουλά κορίτσια της τάξης. Χαίρομαι που οι μικρές το έχουν» σημείωσε μία, σε σχόλιό της.Οι φαν της Disney ζητούσαν εδώ και αρκετό διάστημα να υπάρξει μία plus size πριγκίπισσα. Πέρυσι, κατηγορήθηκε για την προώθηση «μη ρεαλιστικών προτύπων ομορφιάς» στα παιδιά, αφού συμπεριέλαβε έναν χαρακτήρα με υπερβολικές αναλογίες στην ταινία μικρού μήκους Inner Workings.

Check Also

Τουλάχιστον 1 δισ. άνθρωποι πιστεύουν ακόμη στη μαγεία, στις κατάρες και στο «κακό μάτι»

Η πίστη στις διάφορες μαγικές πρακτικές είναι απρόσμενα εξαπλωμένη παγκοσμίως, αν και με μεγάλες αποκλίσεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *