Αρχική / ----------SLIDER / Γονείς κρατούσαν «φυλακισμένο» τον 43χρονο γιο τους… 30 χρόνια!


Γονείς κρατούσαν «φυλακισμένο» τον 43χρονο γιο τους… 30 χρόνια!

Αιφνιδιαστική επιχείρηση πραγματοποίησε η αστυνομία σε κατοικία, στην βόρεια πόλη Freienfels στην Βαυαρία, όταν οι γείτονες την ειδοποίησαν ότι από σπίτι στην γειτονιά τους ακούγονται βογγητά.
Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν πρωτοφανές, καθώς βρέθηκαν μπροστά σε έναν 43χρονο άνδρα που οι γονείς του κρατούσαν «φυλακισμένο μέσα στο σπίτι τους επί τρεις δεκαετίες. Ο άνδρας ήταν εμφανώς παραμελημένος, με μεγάλα νύχια και πασαλειμμένος με τα περιττώματά του. Ο 43χρονος έχει ήδη μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο ενώ στους γονείς απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παραμέλησης και της παράνομης φυλάκισης.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα γερμανικά μέσα: «Ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς για πόσο χρονικό διάστημα ο άνδρας δεν είχε επαφή με τον έξω κόσμο ή αν του επιτρεπόταν να βγει από το σπίτι».
Η μητέρα του άτυχου άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται πάσχει από μαθησιακές δυσκολίες, μίλησε στην τοπική εφημερίδα Nordbayerische Kurier και υπερασπίστηκε την πράξη της ίδιας και του συζύγου της.
Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο γιος της «είχε βαρεθεί την ζωή του», επειδή στο σχολείο τον πείραζαν και ανέφερε: «Ήθελε να μένει μαζί μας. Αν σας πω τι έχουμε περάσει δεν θα το πιστέψετε. Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να τον προστατέψω».
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 43χρονος είχε τελειώσει την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά, όταν ξεκίνησε να πηγαίνει σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ηλικία 13 ετών, οι γιατροί έκριναν ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *