Αρχική / ----------SLIDER / Γιώργος Λιάγκας για ΑΝΤ1: «Περνάω εφιαλτικά! Πληροφορήθηκα ότι ο ΑΝΤ1 δεν με έχει στα σχέδια του τον Ιούλιο.»


Γιώργος Λιάγκας για ΑΝΤ1: «Περνάω εφιαλτικά! Πληροφορήθηκα ότι ο ΑΝΤ1 δεν με έχει στα σχέδια του τον Ιούλιο.»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ευθέως για το θέμα της μη αξιοποίησης του από τον ΑΝΤ1 σε κάποιο project, ενώ έχει συμβόλαιο για ακόμα μια χρονιά. Ο παρουσιαστής αναφερόμενος στον τρόπο που είχε απαντήσει ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης τον περασμένο Ιούλιο γύρω από την αξιοποίηση του στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι: «Αισθάνθηκα απαξιωμένος και προσβεβλημένος, θεωρώ ότι ήταν τουλάχιστον – να μην πω απρεπής – ατυχής η συγκεκριμένη δήλωση. Γιατί μέχρι τότε εγώ δεν είχα κάποια αίσθηση. Είχα ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και περίμενα να με φωνάξουν για να μου πούνε τι θα κάνουμε. Κι εγώ μαζί με εσάς πληροφορήθηκα ότι ο ΑΝΤ1 δεν με έχει στα σχέδια του και το πληροφορήθηκα τον Ιούλιο.Αμέσως μετά επικοινώνησα με τον ΑΝΤ1. Έγιναν πολλά ραντεβού και εδώ και στην Κέρκυρα σε καλό κλίμα. Με τους ανθρώπους δεν έχω κανένα παράπονο. Να το ξεκαθαρίσω. Έχω άριστη σχέση με την ιδιοκτησία, τον Θοδωρή Κυριακού, ο οποίος ήταν όποτε τον έχω χρειαστεί στο πλευρό μου και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και με τον Ποφάντη. Και με τον Λιαρέλλη, χρόνια φίλοι, στο ALTER μαζί, από τους ανθρώπους που με είχαν βοηθήσει πολύ. Τώρα ο σταθμός κάνει άλλες επιλογές, δεν είμαι μέσα στις επιλογές του σταθμού, αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι όταν έχεις συμβόλαιο με κάποιον και τον πληρώνεις για να δουλεύει, αλλά τον κρατάς δεσμευμένο χωρίς να μπορεί να δουλέψει σε εσένα, ούτε να βρει την τύχη του αλλού. Αυτό για εμένα δεν είναι έντιμο. Δεν είναι αντρίκιο. Από εκεί και πέρα βλέπετε ότι ούτε κάποια κίνηση εχθρική κάνω προς τον σταθμό μου, ανήκω στον ΑΝΤ1 και περιμένω», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και Στη Φωλιά των Κου Κου.

Όσον αφορά στην απουσία του από την παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε ότι δεν είχε λόγο να πάει εφόσον δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αυτό. «Στην παρουσίαση προγράμματος με πήραν από τον ΑΝΤ1 τηλέφωνα και πολλά στελέχη και μου είπαν να έρθεις γιατί ο σταθμός σε θέλει. Λέω «αφενός δεν μου το δείχνει ο σταθμός αν με θέλει, αφετέρου δεν θέλετε ούτε εσείς να έρθω επί της ουσίας, διότι θα είναι μεγαλύτερο πρόβλημα να είμαι εγώ εκεί, όταν επί της ουσίας δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε μαζί». Δεν παρακάλεσα τον ΑΝΤ1 να μου κάνει συμβόλαιο πέρυσι. Ο ΑΝΤ1 ήρθε και μου είπε θέλουμε να κάνουμε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και να κάνεις στο πλαίσιο του συμβολαίου ή late night εκπομπές ή prime time show», σχολίασε γύρω από το θέμα ο παρουσιαστής.«Εγώ θα καθόμουν και θα έλεγα περνάω μια χαρά» σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας είχε διαφορετική άποψη: «Εγώ θέλω να σου πω ότι περνάω εφιαλτικά. Το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι περνάω πάρα πολλές ώρες με τα παιδιά μου. Δεν εκλιπαρώ για δουλειά, ούτε θεωρώ ότι η τηλεόραση χωρίς τον Λιάγκα θα είναι πιο φτωχή. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η καριέρα μου. Θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κάποια στιγμή ο κόσμος θα μου πει ότι «δεν σε θέλω άλλο», αλλά ας μου το πει ο κόσμος.»

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων εκτός από το τηλεοπτικό του μέλλον και στη συνάντηση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον γάμο του Αντώνη Ρέμου, αλλά και στην προσωπική του ζωή για την οποία είπε ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό και ανακοινώσιμο, δεν σημαίνει ότι φοράει και ράσα.

δείτε το βίντεο:

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js