Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Γιατί οι γυναίκες προτιμούν το λεσβιακό πορνό…


Γιατί οι γυναίκες προτιμούν το λεσβιακό πορνό…

Πώς το TikTok βοήθησε μία γυναίκα να καταλάβει

Είναι σύνηθες για straight γυναίκες να παρακολουθούν λεσβιακό πορνό; Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Genesis Rivas και τους ειδικούς, τείνει να γίνει κάτι παραπάνω από συνήθεια.

Όπως γράφει η ίδια σε άρθρο της, ντρεπόταν να παραδεχτεί ότι προτιμά το λεσβιακό πορνό, ενώ δεν είναι ομοφυλόφιλη μέχρι που είδε στο Tik Tok ένα straight κορίτσι να παραδέχεται ότι και της αρέσει και το προτιμά. Μιλώντας με ειδικούς πάνω στις σχέσεις και τη σεξουαλική ζωή, επιβεβαίωσε όσα ήδη πίστευε μέσα της.Γιατί οι γυναίκες προτιμούν το λεσβιακό πορνόΠόσο συνηθισμένο είναι να παρακολουθούν ετερόφυλες γυναίκες λεσβιακό πορνό

Σύμφωνα με τη Shanae Adams, σύμβουλο σεξουαλικής ζωής πάνω από το 186% των γυναικών που παρακολουθούν πορνό θα δουν λεσβιακό, σε αντίθεση με τους άντρες. Επιπλέον, μία πρόσφατη μελέτη με στοιχεία από τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου, το Porn Hub, έδειξε ότι το λεσβιακό ήταν η δημοφιλέστερη κατηγορία για τις γυναίκες που τη χρησιμοποιούν.Γιατί οι straight γυναίκες προτιμούν το λεσβιακό πορνό

Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλλουν. Η Adams λέει στο hellogiggles πως ο σημαντικότερος είναι επειδή το λεσβιακό πορνό εστιάζει στην ευχαρίστηση της γυναίκας. «Το πορνό ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, είναι συχνά βίαιο, αποσκοπεί μόνο στην ευχαρίστηση του άντρα και δεν περιλαμβάνει τη γυναίκα ως οντότητα, αλλά ως ‘σκεύος ηδονής’. Τα πορνό video, μάλιστα, που γυρίζονται από ομοφυλόφιλες γυναίκες έχουν μια πιο ρεαλιστική ματιά προς τη γυναικεία ευχαρίστηση και είναι πιο εμπνευσμένα».

Η sex expert, Marla Renee Stewart, ισχυρίζεται ότι η ευχαρίστηση που αντλούν οι γυναίκες βλέποντας λεσβιακό πορνό πηγάζει και από το γεγονός ότι αυτό θεωρείται ταμπού. «Τους εξάπτει τη φαντασία, για αυτό ίσως να αρέσει».

 Να μιλήσω στον σύντροφό μου για αυτή μου την προτίμηση

Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. «Είναι πάντα ωφέλιμο να επικοινωνείς τις ανάγκες σου στον σύντροφό σου. Το να του πεις ότι σου αρέσει το λεσβιακό πορνό, μπορεί να σας οδηγήσει σε μονοπάτια ηδονής που δεν έχετε ακόμα εξερευνήσει. Ωστόσο, αν προτιμάς να το κρατήσεις για εσένα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ό,τι επιλέγεις να κάνεις στην κρεβατοκάμαρά σου, εξαρτάται από εσένα και το ταίρι σου», λέει η Stewart.
Πηγή: marieclaireCheck Also

O ορισμός του αληθινού φίλου….

“Ο αληθινός φίλος βλέπει το πρώτο σου δάκρυ, σκουπίζει το δεύτερο και σταματάει το τρίτο” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *