Αρχική / ----SLIDER / Γιατί οι άντρες σε απατούν με κάποια αντικειμενικά πιο άσχημη; Απορίας άξιον…..


Γιατί οι άντρες σε απατούν με κάποια αντικειμενικά πιο άσχημη; Απορίας άξιον…..

Το “κέρατο” είναι το πιο συχνό πρόβλημα σε μια μακροχρόνια σχέση ή σε έναν γάμο! Παρόλο που οι γυναίκες δεν είναι αυτές που συνήθως απατούν τους συζύγους τους, οι άντρες φαίνεται πως σύμφωνα με στατιστικές, δεν μπορούν αν δεν απατήσουν τις γυναίκες τους έστω και μια φορά.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, όπου το να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους είναι τόσο εύκολο και απλό. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως η…κακή συνήθεια της απιστίας, υπάρχει στον άντρα από τότε που η ανθρωπότητα ξεκίνησε να ανακαλύπτει τις μονογαμικές σχέσεις.Η διαφορά είναι ότι παλιότερα, οι γυναίκες δικαιολογούσαν τους άντρες ενώ πλέον μπορεί μια απιστία να αποτελέσει αιτία διαζυγίου. Αυτό που συζητιέται πολύ συχνά μέσα στις γυναικείες παρέες, είναι ότι οι σύζυγοι όχι μόνο απατούν αλλά το κάνουν και με γυναίκες που αντικειμενικά είναι πιο άσχημες.
Ένα τεράστιο μυστήριο που σήμερα θα καλεστούμε να το εξηγήσουμε. Γιατί οι άντρες απατούν τις συζύγους τους με γυναίκες αντικειμενικά πιο άσχημες;
Οι άντρες απατούν με αντικειμενικά πιο άσχημες γυναίκες από ανασφάλεια.
Οι γυναίκες είναι κυρίως εγκεφαλικά οντά σε αντίθεση με τους άντρες. Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις μια γυναίκα μπορεί να παντρευτεί έναν άντρα λίγο πιο άσχημο από ότι η ίδια. Αυτή λοιπόν είναι μια επιτυχημένη γυναίκα, όμορφη, με επαγγελματική καριέρα και έναν σεβαστό κοινωνικό κύκλο. Εκείνος μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω, αλλά και μόνο η αντίληψη ότι ο άντρας πρέπει να είναι ο “αρχηγός” του σπιτιού, τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια.

 

Νιώθει ότι η γυναίκα του τον “ευνουχίζει” και συνήθως την απατά με κάποια κατώτερη της εμφανισιακά. Αυτό συμβαίνει γιατί σε αντίθεση με την νόμιμη σύζυγο που ξέρει τι αξίζει και δεν “χαρίζεται” σε κανέναν, η κάπως πιο μέτρια παράνομη σχέση, θα κάνει ο,τι μπορεί για να τον κρατήσει στο πλάι της.Οι άντρες απατούν με αντικειμενικά πιο άσχημες επειδή τους λείπει η ερωτική επαφή.
Συμβαίνει συχνά στους μακροχρόνιους γάμους η ερωτική επαφή να είναι πιο σπάνια και όταν γίνεται, να μην έχει την ένταση και το ενδιαφέρον που είχε στους πρώτους έρωτες. Πολλές φορές οι γυναίκες αυτό δε το αντιλαμβάνονται. Αυτό διότι εκτός από σύζυγοι είναι και μάνες και εργαζόμενες γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές παραμελούν τα…συζυγικά τους καθήκοντα για να περιποιηθούν τα παιδιά τους, να ασχοληθούν με την δουλειά και το νοικοκυριό.
Οι άντρες λοιπόν, καταλήγουν να απατούν τις γυναίκες τους με γυναίκες αντικειμενικά λιγότερο εμφανίσιμες, διότι οι δεύτερες είναι σε θέση να του προσφέρουν το ερωτικό πάθος, την ερωτική διεκδίκηση και να τους κάνουν να νιώσουν σημαντικοί στη ζωή κάποιας ξανά.
Οι άντρες απατούν με αντικειμενικά πιο άσχημες επειδή οι σύζυγοί τους είναι λίγο…ξενέρωτες.
Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες που στερούνται εντυπωσιακής εμφάνισης είναι καλύτερες στον ερωτικό τομέα. Αυτό, διότι είναι ανασφαλείς με την εξωτερική τους εμφάνιση και προσπαθούν να κερδίσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον με ένα πολύ καλό “κρεβάτι” . Σε έναν μακροχρόνιο γάμο λοιπόν και με μια γυναίκα που είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση πολλές φορές η ερωτική επαφή στερείται φαντασίας.Οι γυναίκες φοβούνται να ξεπεράσουν πολλά ταμπού διότι σκέφτονται ότι οι σύζυγοί τους, μπορεί να τις παρεξηγήσουν. Έτσι, καταλήγουν οι άντρες να απατούν διότι βρίσκουν γυναίκες που είναι σε θέση να κάνουν οτιδήποτε για να τους κερδίσουν!
Οι άντρες απατούν με αντικειμενικά πιο άσχημες επειδή οι σύζυγοι, τους κάνουν τη ζωή…δύσκολη.
Υπάρχουν μερικές γυναίκες εκεί έξω που εξαιτίας του δυναμισμού τους, είναι “κέρβεροι” όσων αφορά τους συζύγους τους. Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις οι σύζυγοι καταλήγουν να καταπιέζονται. Πολλές φορές άλλωστε δεν έχουμε σκεφτεί ότι εφόσον δεν είναι ερωτευμένοι πλέον – και αυτό φαίνεται – γιατί δεν χωρίζουν;Ένας χωρισμός όμως, μετά από πολλά χρόνια γάμου και ενώ πλέον είναι και γονείς, μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση. Γι’ αυτό οι άντρες προτιμούν την εύκολη λύση του να απατήσουν τις συζύγους τους.

Check Also

Μπορεί να νοσήσει ή να μεταδώσει το ιό κάποιος που έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, οι μελέτες υποδεικνύουν ότι αν οι άνθρωποι πράγματι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *