Αρχική / ----------SLIDER / Γιατί μια «δύσκολη» γυναίκα γίνεται το αντικείμενο του πόθου ενός άντρα;


Γιατί μια «δύσκολη» γυναίκα γίνεται το αντικείμενο του πόθου ενός άντρα;

Ξεκινάμε από τα βασικά. Τι εννοούμε δύσκολη ή σκληρή; Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί ή δεν το κυνηγάει, φανερά τουλάχιστον που έχει άποψη, που δεν συμβιβάζεται, δεν “τρέχει” πίσω από έναν άνδρα, δεν τον βομβαρδίζει με μηνύματα και τηλεφωνήματα και γενικά είναι cool. Μια γυναίκα που λέει “όχι” και δεν μπορεί ένας άντρας να την κάνει ο,τι θέλει. Σίγουρα δεν μιλάμε για μια γυναίκα γκρινιάρα, δύστροπη ή κακομαθημένη.

Μια τέτοια γυναίκα λοιπόν έχει αυτοπεποίθηση και φοβερή αυτοεκτίμηση. Έτσι δεν θα τρέξει να τον συναντήσει αν δεν μπορεί ή δεν έχει κέφι, δεν θα φοβηθεί πως δεν θα της τηλεφωνήσει και σίγουρα δεν θα προβληματιστεί αν αρέσει σ΄έναν άνδρα ή όχι. Θεωρεί πως είναι πολύ καλή και πως αυτός θα χάσει αν δεν την έχει.
Ακόμη και να έχει καιρό να κάνει σχέση, αυτό που εκπέμπει είναι πως δεν ήθελε, όχι πως δεν μπορούσε. Άρα δεν είναι απελπισμένη. Και ξέρετε, οι άνδρες τα μυρίζονται αυτά…

Δεν περιμένει το πρώτο πράσινο φως από έναν άνδρα για να του εκδηλώσει το ενδιαφέρον της. Μπορεί να περιμένει το τρίτο και το τέταρτο (πράσινο φως), άρα έχει υπομονή και δεν βιάζεται. Αυτό την κάνει πολύ ελκυστική στα αντρικά μάτια.

Νιώθει λοιπόν πως είναι σέξυ, όμορφη, ευχάριστη, έξυπνη, ερωτεύσιμη κι έτσι κάνει και τους άλλους να την βλέπουν με τον ίδιο τρόπο. Της αρέσει το σώμα της, ακόμη κι αν έχει μερικά επιπλέον κιλά.

Κάνει τον εαυτό της να φαίνεται σαν… λάφυρο γι αυτόν που θα την κατακτήσει. Και πάλι αυτό πηγάζει από την αυτοπεποίθηση που νιώθει μέσα της, αφού δεν είναι και λίγες οι φορές που μας έχουν πει φίλες μας κάτι σαν “Μα πώς γίνεται αυτός ο υπέροχος άνδρας με κοίταξε και θέλει να είναι μαζί μου;”

Δεν κακολογεί άλλες γυναίκες, επειδή δε νιώθει απειλή από εκείνες. Νιώθει δυνατή και μοναδική.Ίσως αυτές να το νιώσουν.

Κάνει σεξ μόνο όταν εκείνη το θέλει, επειδή ξέρει πως είναι η σωστή στιγμή που και οι δυο φλέγονται από πόθο. Δεν κάνει σεξ μόνο και μόνο για να ξεκινήσει μια σχέση, φοβούμενη πως σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει τον άντρα που έχει απέναντί της…

Δεν βομβαρδίζει έναν άντρα με ερωτήσεις και πληροφορίες για να καταλάβει και να επικοινωνήσει τι θέλει από μια σχέση. Αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν…

Δεν κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια, τουλάχιστον μπροστά του. Έτσι εκείνος νιώθει πως έχει τον έλεγχο.

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *