Αρχική / ----------SLIDER / Γιατί μας αρέσει να στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο….


Γιατί μας αρέσει να στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο….

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί με αυτά όλα τα συναισθήματα, όμορφα, το κλίμα είναι γιορτινό και ήδη έχουμε μπει για τα καλά σε mood γιορτών.

Έφτασε και η πιο αγαπημένη στιγμή μικρών και μεγάλων, ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου που σηματοδοτεί την οριστική έναρξη των Χριστουγέννων και κορυφώνει την προσμονή για εκείνες τις γιορτινές μέρες, για τα δώρα, για τις οικογένειες που σμίγουν, για τις μικρές αποδράσεις από την ρουτίνα και για την ηρεμία και τη ζεστασιά μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού. Βάζεις στο cd τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, εγώ έχω “λιώσει” από τα νεανικά μου χρόνια το Stars at Christmas, βάζω το κόκκινο σκουφάκι και …αρχίζει το στόλισμα της γιορτινής ατμόσφαιρας.Αν υπάρχουν παιδιά θα είναι ευκαιρία να γίνει ο … κακός χαμός και φυσικά ο παραδοσιακός πόλεμος για το ποιος θα βάλει το αστέρι της κορυφής. Αν όμως δεν υπάρχουν παιδιά τότε υπάρχουν οι φίλοι που δεν θα χάσουν την ευκαιρία να πετάξουν ο ένας στον άλλον στολίδια για να βγάλουν μια “αξιοπρεπή” selfing” για να γεμίσει εορταστική ατμόσφαιρα και το διαδίκτυο..

Ανυπέρβλητη χαρά η ώρα που κάποιος, ο πιο ειδικός, θα ανάψει τα πολύχρωμα λαμπάκια που θα δώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι μα και στις καρδιές μας. Ναι, ορισμένες φορές θα υπάρξει και μια μελαγχολία για ανθρώπους που λείπουν από κοντά μας μα, πάντα θα φωτίζει το σκοτάδι το φως της χαράς των εορτών για να αλλάξει τη διάθεσή μας.Βάζοντας μια κούπα ζεστή σοκολάτα σε χριστουγεννιάτικα φλιτζάνια, όλη η παρέα μικροί μεγάλοι. αναπαυμένοι γύρω από το δέντρο ακούγοντας ‘’Last Christmas’’ νιώθουν πως αγαπούν όλο τον κόσμο και πως αυτές οι γιορτές είναι οι καλύτερες.

Και το πρωινό, με τον καφέ και τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια (καλά, δεν σας έχω δώσει ακόμα τη συνταγή; παραλήψεις θα την βρείτε στις γεύσεις) διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο, νιώθεις πως η ομορφιά και η ζεστασιά του σπιτιού σου δεν συγκρίνεται με τίποτα ….

 

Καλά Χριστούγεννα με την ομορφιά του στολισμένου δέντρου να σας συντροφεύει και για όλο τον Ιανουάριο του 2024
Α, μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε γύρω από το δέντρο είναι αναμνήσεις που διαρκούν για μια ζωή…

Check Also

Η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της….

Μέσα από βίντεο το Tik Tok η Αίθρα Λυκουρέζου απαντά για τον πατέρα της, τον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js