Αρχική / ----SLIDER / Γιάννης Μπέζος: Αισθανόμουν χειρότερα όταν ήταν στον «αέρα» το Mega


Γιάννης Μπέζος: Αισθανόμουν χειρότερα όταν ήταν στον «αέρα» το Mega

Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κλείσιμο του Mega.
Στο κανάλι το «μαύρο» έπεσε ενώ προβάλλονταν «Οι απαράδεκτοι».
«Πρέπει να πω ότι βεβαίως αισθανόμαστε όλοι αμήχανα που έκλεισε, αισθανόμουν χειρότερα όταν ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο.


Το οποίο δεν είχε κανένα νόημα. Δηλαδή μια συχνότητα η οποία έπαιζε πράγματα που μας θύμιζαν τα νιάτα μας.Το MEGA έχει μια πολύ μεγάλη ταινιοθήκη πίσω του η οποία έχει κάνει στους συμπατριώτες μας μια πολύ καλή συντροφιά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά η δική μας στην τηλεόραση.

Το μυστικό της μυθοπλασίας είναι το μεράκι. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε ανθρώπων. Υπάρχουν και τώρα άνθρωποι. Δεν υπάρχει η ίδια διάθεση. Δεν το λέω για τους άλλους το λέω για τον εαυτό μου. Πρέπει να επαναφέρουμε το μεράκι. Δηλαδή αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε. Όταν ξεκινήσαμε αυτές τις σειρές που λέμε, δεν ασχολιόταν κανείς ούτε με τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε με τις ηλικίες και τα δυναμικά και αδύναμα κοινά. Αυτά είναι εκ των υστέρων. Μετά γίναμε πιο υποψιασμένοι και χάθηκε αυτή η πρωτογενής αγωνία να δώσουμε κάτι καινούριο στον κόσμο

Check Also

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Τίγρης και Δράκος» χαρίζει τα 630 εκατ. ευρώ της περιουσίας του….

«Δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα χρήματα που έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό αφού …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *