Αρχική / ----------SLIDER / Για Να Κάνεις Άνετη Την Μικρή Κουζίνα


Για Να Κάνεις Άνετη Την Μικρή Κουζίνα

Σήμερα, έβλεπα μία εκπομπή κι άκουγα ότι από την μικρή κουζίνα ενός ηθοποιού έβγαιναν τα πιο λαχταριστά φαγητά. Σκέφτηκα, λοιπόν, να βοηθήσω αυτούς που μαγειρεύουν σε λιλιπούτιες κουζίνες, ελπίζοντας ότι θα κάνω τη ζωή τους λίγο πιο εύκολη.
Περιόρισε τη χρωματική σου παλέτα σε ανοιχτά χρώματα. Προτίμησε το λευκό, το μπεζ ή έστω το ανοιχτό κίτρινο. Έτσι, ο χώρος θα φαίνεται μεγαλύτερος.
Αν μπορείς να έχεις ένα μεγάλο παράθυρο, θα ήταν ιδανικό. Το φως που θα μπαίνει στην κουζίνα θα την κάνει λιγότερο ασφυκτική.
Πρόσεχε πολύ με τις διαστάσεις των ηλεκτρικών συσκευών. Πλέον υπάρχουν design ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια  που είναι πολύ μικρότερα από τα συνηθισμένα.
Κράτα τις στυλιστικές γραμμές απλές και minimal. Όσο πιο λιτή είναι στο μάτι η κουζίνα, τόσο λιγότερη βαβούρα θα σου δημιουργεί.
Φώτισε σωστά την κουζίνα. Τα σποτάκια πάνω στους πάγκους είναι τα ιδανικά φωτιστικά.
Για άλλη μία φορά, θα τονίσω πόσο υπέροχη ανακάλυψη είναι τα ντουλάπια και τα ράφια. Ειδικά στα ράφια μπορείς να αποθηκεύεις τα πάντα, ενώ πιάνουν ελάχιστο χώρο.
Κόλλησε στον τοίχο ένα μεταλλικό σιδηρόδρομο με γάντζους, για να κρεμάς τις κούπες, τα τηγάνια και τις κουτάλες.
Εκμεταλλεύσου κάθε τετραγωνικό μέτρο της κουζίνας. Πλέον, μπορείς να βρεις ειδικές κατασκευές, όπως γωνιακά συρτάρια και κρυφά ντουλάπια που θα σου λύσουν τα χέρια.
Πηγή :Share and Enjoy

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js