Αρχική / ----SLIDER / Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 – Τάσεις μόδας


Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 – Τάσεις μόδας

Τα fashion weeks έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μερικούς μήνες κι έτσι έχουμε στα χέρια μας συγκεντρωμένο όλο το υλικό σχετικά με τις τάσεις της μόδας για φθινόπωρο και χειμώνα. Αυτό που ξεχώρισα στο Μιλάνο είναι πως ξαναγύρισε στη μόδα η επιλογή εκλεπτυσμένων υφασμάτων όπως σιφόν, βελούδο, μετάξι και ότι κάνει την γυναίκα να νοιώθει υπέροχη αίσθηση πολυτέλειας μέσα στο ρούχο της.
Οι σχεδιαστές παρουσίασαν καινούριες προτάσεις όσον αφορά στα ρούχα που θα είναι για φέτος στη μόδα, ενώ συγχρόνως διατήρησαν στοιχεία, λίγο ή πολύ παλαιότερα, με ορισμένες βέβαια τροποποιήσεις. Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις τάσεις της μόδας μα, η συμβουλή μας είναι αγοράστε ότι σας κάνει να νοιώθετε απλά ο εαυτός σας.

trussardi stella-jean ralph-lauren prada gucci fendi fausto-puglisi versace

Check Also

Όχι μόνο ευχές μέσω Facebook για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου….

“Αν κρατούσες 11 τριαντάφυλλα μπροστά σε ένα καθρέπτη θα έβλεπες τα 12 ομορφότερα πράγματα στον …

One comment

  1. Mirsini Karava

    Τέλειο άρθρο! Ο απόλυτος οδηγός για τις φετινές τάσεις στα γυναικεία ρούχα!Μου άρεσαν πολύ οι επιλογές σου στις φούστες! Μόλις αγόρασα κ εώ μια υπέροχη μακριά φούστα από τα Factory Outlet και μου έδωσες πολλές ιδέες για το πως να τη συνδυάσω! http://www.factoryoutlet.gr/gr-el/online-shop/gynaikeia/royxa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *