Αρχική / ----SLIDER / Φέρτε το Φθινόπωρο σπίτι σας!


Φέρτε το Φθινόπωρο σπίτι σας!

Για κάποιους είναι η αγαπημένη τους εποχή. Το Φθινόπωρο είναι εδώ και ήρθε η ώρα για να ανανεώσετε το σπίτι σας! Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο υπέροχα diy projects για να δημιουργήσετε μόνοι σας φθινοπωρινά διακοσμητικά.
Φθινοπωρινό terrarium (ένα είδος κήπου μέσα σε γυαλί). Πρόκειται στην ουσία για μια οποιαδήποτε γυάλα που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Ακόμα και η παλιά γυάλα που βάζατε τα χρυσόψαρά σας μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Βάλτε στον πάτο της γυάλας χώμα και γρασίδι και από πάνω τοποθετήστε μικρές διακοσμητικές κολοκύθες και φύλλα.
Κάρτες. Εκτυπώστε σε χαρτί ή χαρτόνι όμορφες εικόνες φθινοπωρινών φύλλων και κρεμάστε τις πάνω σε ένα σχοινί ή σε μια κορδέλα. Αμέσως ο τοίχος σας θα δείξει πιο γεμάτος και ο χώρος πιο φθινοπωρινός.
Παράθυρο. Για να διακοσμήσετε τα παράθυρά σας μπορείτε να κρεμάσετε μπροστά από αυτά ένα σχοινί και να κρεμάσετε εκεί μερικά άδεια βαζάκια μαρμελάδας. Βάλτε μέσα σε κάθε βαζάκι ένα φύλλο και κρεμάστε το στην κάθε άκρη του σχοινιού.
Βάζα. Φτιάξτε ένα ή δύο βάζα με φθινοπωρινά υλικά. Μπορείτε να βάλετε πρώτα μερικούς ξηρούς καρπούς όπως καρύδια και φιστίκια (μαζί με το εξωτερικό τους περίβλημα) και να τοποθετήσετε στη συνέχεια σιτάρι. Αν θέλετε να δώσετε λίγο χρώμα μπορείτε να ρίξετε γύρω γύρω μερικά πορτοκαλί φύλλα.
Κεριά με φύλλα. Χρησιμοποιήστε μερικά κεράκια με μπαταρία (για ασφάλεια) και δέστε γύρω από τα κεριά σας φύλλα για να δώσετε χρώμα και ζωντάνια στον χώρο σας. Με τη λάμψη του κεριού το χρώμα των φύλλων θα φαίνεται ακόμα πιο έντονο δίνοντας μια όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.
Kαλό Φθινόπωρο!
Πηγή:spirossoulis

Check Also

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Ερωτευμένη ξανά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Ψάλτη, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *