Αρχική / ----SLIDER / Έξαλλη η Νικολέτα Βλαβιανού με τις “Άγριες Μέλισσες”: «Έχουν καβαλήσει το καλάμι»….


Έξαλλη η Νικολέτα Βλαβιανού με τις “Άγριες Μέλισσες”: «Έχουν καβαλήσει το καλάμι»….

Νικολέτα Βλαβιανού: Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», εμφανίστηκε έξαλλη. Ο λόγος είναι μία συνάδελφός της που συμμετέχει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Ελληνίδα ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτησή της στο Facebook. Σε αυτή ανέφερε ότι είχε επισκεφτεί διαγνωστικό κέντρο για να κάνει το τεστ κορωνοϊού (σ.σ. COVID-19). Ωστόσο, μια συνάδελφός της ερχόμενη απαίτησε να περάσει πρώτη παρακάμπτοντας την σειρά προτεραιότητας. Αναλυτικότερα:

Νικολέτα Βλαβιανού: Όσα ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της στο Facebook

«Άγριες μέλισσες…. καλάμια και λοιπά είδη…. Σήμερα διαπιστώσαμε πως οι « μέλισσες» εκτός από κεντρί , έχουν καβαλήσει και «ΚΑΛΑΜΙ»…. Εκπρόσωπο του συγκεκριμένου είδους συναντήσαμε σήμερα σε διαγνωστικό κέντρο όπου πήγαμε για το εβδομαδιαίο test COVID-19…. Και ενώ αναμένουμε στην σειρά και με ραντεβού, εμφανίζεται η Άγρια μέλισσα με ύφος 1000 καρδιναλίων και αφού ενημέρωσε πως είναι η κυρία Δ. Μελίσσα ..με στόμφο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους ( όρθιους κηφήνες ) πως βρίσκεται σε καθημερινά γυρίσματα….Ομολογώ δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ούτε το όνομα , ούτε η αναφορά στο επάγγελμα …( άναυδοι την κοίταξαν την αρχιμέλισσα οι υπόλοιποι απλοί βασανισμένοι πολίτες …). Ευγενικά την χαιρέτησα επειδή γνωριζόμαστε ( λόγω μάσκας θεώρησα πως δεν με γνώρισε) και της είπα πως και εγώ και η Τ.που ήταν μαζί μου ( γνωστή ηθοποιός επίσης..) βρισκόμαστε σε καθημερινά γυρίσματα…. Τότε εδέησε να ρίξει το βλέμμα πάνω μας και ρώτησε με Βασιλική απορία ( λες και δεν υπάρχει άλλο σίριαλ εκτός από τις Μέλισσες…)

Νικολέτα Βλαβιανού: Τι έγραψε στη συνέχεια της ανάρτησής της στο Facebook

Που παίζετε εσείς ;;;

Στον Πλάτανο απάντησα , εισπράττοντας ένα υποτιμητικό βλέμμα …( σημειώνω πως γνωριζόμαστε από παλιά και έχουμε και κοινούς φίλους …). Και ενώ μέχρι να τελειώσει ο προηγούμενος εξεταζόμενος ,μιλούσε επιδεικτικά δυνατά (!) στο τηλ με τον Θ. ( από το γύρισμα) και έτσι έμμεσα ( μας …)ενημέρωσε πως μίλησε με την διευθύντρια του κέντρου κ θα προηγηθεί (!) … ήρθε η σειρά μου ….

Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας πως και ραντεβού έχω και δουλειά όπως η Μελίσσα Δ…και ας κάνει υπομονή 3 λεπτά να τελειώσω.. Η βασίλισσα ( που επαναλαμβάνω ,γνωριζόμαστεεε..) γύρισε με ύφος ξινισμένου γιαουρτιού και μου είπε : …— Μα ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ …Εκεί βούιξε το κεφάλι μου και έγινα σφίγγα – Μα και ξεμά, Ποια λες κυρία μου ;;; της αντιγύρισα … Είμαι η Βλαβιανού η Νικολέτα έλεος !!! Και να φανταστεί κανείς πως τρέχω σε συμβούλια στο ΔΣ του ΣΕΗ μέχρι αντιπρόεδρος έχω υπάρξει , στον δε Διόνυσο ταμίας για να εκπροσωπώ το σύνολο των ηθοποιών … εεεε ντροπή πιά …!!!!Επιτέλους Έχει και η αγένεια όπως και η «χαζομάρα» τα όρια της …».

Ν. Βλαβιανού: Ολόκληρη η ανάρτησή της στο Facebook

Πηγή: enimeotiko

 

Check Also

Μπορεί να νοσήσει ή να μεταδώσει το ιό κάποιος που έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, οι μελέτες υποδεικνύουν ότι αν οι άνθρωποι πράγματι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *