Αρχική / ----------SLIDER / Χάρης Βαρθακούρης: «Ο αδερφός μου δεν καταδέχεται να έρθει στην εκπομπή μου»….


Χάρης Βαρθακούρης: «Ο αδερφός μου δεν καταδέχεται να έρθει στην εκπομπή μου»….

Ο Good Job Nicky κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι και η Αντελίνα με τον Χάρη Βαρθακούρη, πρόβαλαν στην εκπομπή τους αποσπάσματα από τα γυρίσματα του νέου videoclip.
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Σου Κου Family” προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τα γυρίσματα του νέου videoclip για το τραγούδι “Come Home” του Good Job Nicky, γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου.
Η Αντελίνα έδωσε συγχαρητήρια στη Σοφία Αλιμπέρτη για την ανατροφή της στον Good Job NickyΗ Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, που είναι αδερφός του, σχολίασαν το ταλέντο αλλά και το χαρακτήρα του, ενώ η παρουσιάστρια έδωσε συγχαρητήρια στη Σοφία Αλιμπέρτη για την ανατροφή που του έχει δώσει και τον τρόπο που τον μεγάλωσε.
Χαρακτηριστικά, η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε: “Αυτό το μωρό που το γνώρισα 12 χρονών πώς έφτασε να κάνει όλα αυτά; Νικόλα είσαι τεράστιος. Είμαι περήφανη γι’ αυτό το παιδί, γιατί το έκανε όλο μόνος του. Ο cool θείος των παιδιών μου. Αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη. Όχι μόνο για τον Νικόλα αλλά και για τον Μιχαήλ. Πολλά συγχαρητήρια για τα παιδιά που έχεις ανατρέψει. Μπράβο και στον πεθερούλη μου. Θέλω να ‘ρθει εδώ”.
Είναι ακριβοθώρητος δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης για τον Good Job NickyΣτη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης πρόσθεσε για τον αδερφό του: “Το Nicky προέκυψε από το Νικόλας και τι πιο έξυπνο από το να έχεις ένα όνομα συγκροτήματος ενώ είσαι μόνος. Αυτό που θέλω να πούμε είναι το πόσο καλή είναι η προφορά του στα αγγλικά. Δεν πιστεύεις ότι είναι Έλληνας. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις για να μην πω η μόνη που Έλληνας τραγουδάει στα Αγγλικά και δεν ακούς ελληνική προφορά.
Είναι ακριβοθώρητος, δεν έρχεται στην εκπομπή του αδελφού του, θα τιμωρηθεί γι’ αυτό… Στην εταιρεία του έχουν χτίσει έναν πιτσιρικά που ενώ έχει 5 μήνες καριέρας, νομίζεις ότι είναι ένας pop star που υπάρχει χρόνια”.
Πηγή: enimerotiko

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js