Αρχική / ----------SLIDER / Εσύ σε πόσα λεπτά καταλαβαίνεις αν το πρώτο ραντεβού πάει καλά;


Εσύ σε πόσα λεπτά καταλαβαίνεις αν το πρώτο ραντεβού πάει καλά;

Τον κοιτάς, σε κοιτάει, του χαμογελάς, σου χαμογελάει. Αφού τσεκάρεις ότι δεν έχεις κάνα ξεχασμένο κομμάτι μαρουλάκι στα δόντια κι όντως χαμογελάει πλατιά γιατί του αρέσεις, πλησιάζετε ο ένας τον άλλον και πιάνετε την κουβέντα. Σύντομα, ανταλλάσσετε τηλέφωνα και κανονίζετε το πρώτο ραντεβού.
Όταν όμως έρθει η μεγάλη μέρα και στιγμή, σε πόση ώρα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν το πράγμα πάει πραγματικά καλά;
Απάντηση έρχεται να δώσει μία νέα βρετανική δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία 12 λεπτά αρκούν για να αποφασίσεις!
Αναλυτικά, το 64% των συμμετεχόντων απάντησαν ότι κρίνουν θετικά τον απέναντί τους αν χαμογελάει και ακολούθως αν τους κοιτάζει στα μάτια, κάτι το οποίο αξιολογήθηκε σημαντικό από το 58% των ερωτηθέντων.
Ακολούθως, ως πιο σημαντικά στοιχεία κρίνονται η δροσερή αναπνοή (45%), ο τόνος της φωνής (25%) και το «έξυπνο» ντύσιμο (23%).
Ποια είναι, όμως, τα χαρακτηριστικά εκείνα που μπορεί να απωθήσουν αμέσως τον επίδοξο σύντροφο; Ως πρώτο αξιολογείται η «βαριά» μυρωδιά του σώματος (59%) και η κακοσμία του στόματος (53%).
Την ίδια ώρα, το 38% απάντησε ότι δεν θα έβγαιναν ποτέ δεύτερο ραντεβού με κάποιον που έχει την κακή συνήθεια να ορκίζεται, ενώ το 36% είπαν πως βρίσκουν απωθητικό το ατημέλητο ντύσιμο και το 33% την έλλειψη χαμόγελου.
Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμη και αν η πρώτη εντύπωση δεν είναι ιδανική, αρκετοί είναι πρόθυμοι να βγουν και δεύτερο ραντεβού.
Μάλιστα, οι άντρες που θα έδιναν μία ακόμα ευκαιρία είναι διπλάσιοι απ’ ό,τι οι γυναίκες.

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *