Αρχική / ----------SLIDER / Εριέττα Κούρκουλος Λάτση: Μοιράστηκε μια ευχάριστη είδηση στο Instagram…..


Εριέττα Κούρκουλος Λάτση: Μοιράστηκε μια ευχάριστη είδηση στο Instagram…..

Εριέττα Κούρκουλος Λάτση: «Για να χωρέσω το σώμα μου στο XS το τραυμάτισα τόσο, που διέκοψε τον κύκλο μου. Μια αινιγματική ασπρόμαυρη φωτογραφία μοιράστηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στο λογαριασμό της στο Instagram, εξηγώντας ωστόσο στη λεζάντα τι ακριβώς έχει συμβεί.

 

 

Απεικονίζεται η ίδια να κρατάει ένα θετικό τεστ και ενώ άρχισαν να σκάνε από κάτω μηνύματα ευχών για μια νέα εγκυμοσύνη, η πραγματικότητα είναι ευχάριστη μεν, αρκετά διαφορετική δε, όπως γράφει:

 

«Η ευχή μου για την νέα χρονιά έγινε ήδη πραγματικότητα – Να κερδίσω πίσω την υγεία μου!
»Να καταφέρω να με εμπιστευτεί ξανά το σώμα που έχω βασανίσει τόσο…
»Να ξεχάσει ότι το στερούσα με 16ωρες νηστείες και μετρημένες θερμίδες, από το φαγητό – το καύσιμο που είχε τόση ανάγκη.
»Να ξεχάσει ότι ακόμα και όταν μου έλεγε με τον τρόπο του ότι πονούσε ή χρειαζόταν ξεκούραση, εγώ συνέχισα να το καταπονώ για να γράψω χιλιόμετρα και να καταφέρω να “γραμμώσω”!
»Να ξεχάσει ότι για να το χωρέσω στο το τραυμάτισα τόσο, που διέκοψε τον κύκλο μου προσπαθώντας να εξοικονομήσει ενέργεια και να με προστατεύσει από μια εγκυμοσύνη που θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει.»4 χρόνια μετά την τελευταία μου περίοδο, δεκάδες λανθασμένες διαγνώσεις πολυκυστικών ωοθηκών και γυναικολόγων που δεν γνώριζαν τίποτα για τη “λειτουργική υποθαλαμική αμηνόρροια” και ενάμιση χρόνο παίρνοντας εκατοντάδες χάπια υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που τελικά οδήγησαν στην απόκτηση του μωρού μας με εξωσωματική, αποφάσισα να πάρω την υγεία μου στα χέρια μου.

 

 »[…] Έξι μήνες μετά από μια τεράστια αλλαγή στην καθημερινότητά μου, την ολική παύση κάθε είδους άσκησης, πολύ φαγητό και πολύ κλάμα τα κατάφερα!
»Ο κύκλος μου επέστρεψε!
»Το σώμα μου με συγχώρεσε και με ευχαρίστησε που αποφάσισα επιτέλους να το ακούσω και εγώ κατάφερα να το αποδεχτώ!
»Αυτό είναι το σώμα μου…
»Αυτό είναι το σώμα μου όταν δεν είναι στερημένο, αλλά δυνατό και λειτουργικό – όταν δεν πεινάει…
»Αυτό είναι το σώμα μου όταν χαίρομαι τη ζωή και δεν φοβάμαι να την ζήσω!
»Αυτό είναι το σώμα μου και οφείλω να το εκτιμώ και να το φροντίζω ακόμα και τις ημέρες που δεν καταφέρνω να το αγαπήσω!».

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *