Αρχική / ----------SLIDER / Επέστρεψε η Carrie Bradshaw για καλό σκοπό…..


Επέστρεψε η Carrie Bradshaw για καλό σκοπό…..

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» μας καλεί να κάνουμε μια μικρή αλλαγή στη ζωή μας.
Η Sarah Jessica Parker επέστρεψε στον ρόλο της Carrie Bradshaw από το «Sex And The City», όχι όμως για μια νέα ταινία ή τηλεοπτική σειρά (που λογικά δε θα συμβεί ποτέ), αλλά για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η Αμερικανίδα σταρ του Χόλυγουντ πρωταγωνίστησε σε ένα tribute στους τίτλους εισαγωγής της τηλεοπτικής σειράς για τη συνεργασία της Stella Artois και της ΜΚΟ Water.org.

Το σλόγκαν της διαφήμισης είναι πως ο καθένας μας μπορεί να κάνει «μια μικρή αλλαγή που θα κάνει πολύ καλό». Στόχος της ΜΚΟ που ίδρυσε ο Matt Damon είναι να βελτιώσει την πρόσβαση σε καθαρό νερό σε αναπτυσσόμενες χώρες. «Θα τραβήξει την προσοχή όλων και είναι ένα τεράστιο μεγάφωνο που χρησιμοποιεί η Sarah Jessica Parker για να βοηθήσει αυτόν τον σκοπό» σχολίασε στην Huffington Post ο Damon για την νέα διαφήμιση.

Η Parker από την πλευρά της δήλωσε πως ένιωσε «λίγο περίεργα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο» για την επιστροφή της στον ρόλο, αλλά τόνισε πως η διαφήμιση ήταν «καλαίσθητη» και ότι ο σκοπός της είναι να ενισχύσει την πρωτοβουλία του Damon.

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js