Αρχική / ----------SLIDER / Επέστρεψε η Carrie Bradshaw για καλό σκοπό…..


Επέστρεψε η Carrie Bradshaw για καλό σκοπό…..

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» μας καλεί να κάνουμε μια μικρή αλλαγή στη ζωή μας.
Η Sarah Jessica Parker επέστρεψε στον ρόλο της Carrie Bradshaw από το «Sex And The City», όχι όμως για μια νέα ταινία ή τηλεοπτική σειρά (που λογικά δε θα συμβεί ποτέ), αλλά για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η Αμερικανίδα σταρ του Χόλυγουντ πρωταγωνίστησε σε ένα tribute στους τίτλους εισαγωγής της τηλεοπτικής σειράς για τη συνεργασία της Stella Artois και της ΜΚΟ Water.org.

Το σλόγκαν της διαφήμισης είναι πως ο καθένας μας μπορεί να κάνει «μια μικρή αλλαγή που θα κάνει πολύ καλό». Στόχος της ΜΚΟ που ίδρυσε ο Matt Damon είναι να βελτιώσει την πρόσβαση σε καθαρό νερό σε αναπτυσσόμενες χώρες. «Θα τραβήξει την προσοχή όλων και είναι ένα τεράστιο μεγάφωνο που χρησιμοποιεί η Sarah Jessica Parker για να βοηθήσει αυτόν τον σκοπό» σχολίασε στην Huffington Post ο Damon για την νέα διαφήμιση.

Η Parker από την πλευρά της δήλωσε πως ένιωσε «λίγο περίεργα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο» για την επιστροφή της στον ρόλο, αλλά τόνισε πως η διαφήμιση ήταν «καλαίσθητη» και ότι ο σκοπός της είναι να ενισχύσει την πρωτοβουλία του Damon.

Check Also

Όλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας»

Στην γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων αναφέρεται με ανακοίνωση της η αντιπρόεδρος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *