Αρχική / ----SLIDER / Ένα spa για κουρασμένους γονείς που θα χρειαζόμασταν κι εμείς


Ένα spa για κουρασμένους γονείς που θα χρειαζόμασταν κι εμείς

Στο Spa Le La, που άνοιξε στο Λος Άντζελες, ενώ οι μαμάδες απολαμβάνουν μασάζ και περιποιήσεις προσώπου, τα παιδιά απασχολούνται από παιδαγωγούς.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που χαλαρώσατε αληθινά; Δεν εννοούμε τότε που βγήκατε για φαγητό και τρέχατε κάθε τρεις και λίγο στον παιδότοπο του εστιατορίου για να βεβαιωθείτε ότι το νήπιό σας είναι ζωντανό, ή που κλείσατε για μερικά λεπτά τα μάτια σας στον καναπέ ενώ το παιδί σας παρακολουθούσε το αγαπημένο του καρτούν στην τηλεόραση.Αν ούτε που θυμάστε πότε ήταν η τελευταία σας εμπειρία αληθινής χαλάρωσης, ίσως κάποια στιγμή σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον να ξαναζήσετε αυτό το συναίσθημα. Αρκεί κάποιος να υλοποιήσει και στην Ελλάδα την ιδέα του Spa Le La, ενός spa του Λος Άντζελες που απευθύνεται σε κουρασμένους γονείς. Ενώ οι πελάτες του απολαμβάνουν περιποιήσεις όπως μάσκες, μασάζ, μανικιούρ ή αποτρίχωση, αλλά και ειδικές υπηρεσίες για εγκύους και λεχώνες, τα παιδιά απασχολούνται στον παιδότοπο δημιουργικά, από πιστοποιημένους παιδαγωγούς.
Μάλιστα, ανάμεσα στις παροχές του συγκεκριμένου spa είναι και ένα δωμάτιο ύπνου με ηχομόνωση, όπου οι γονείς μπορούν να απολαύσουν 25 λεπτά σιέστας ή τουλάχιστον απόλυτης ησυχίας και περισυλλογής.
Δημιουργός του Spa Le La μια αισθητικός, η Trina Renea, που μετά τη γέννηση της κόρης της συνειδητοποίησε ότι της έλειπαν απλές απολαύσεις όπως ένας μεσημεριανός υπνάκος ή ένα χαλαρό αφρόλουτρο. Έτσι αποφάσισε να προσφέρει αυτές τις «πολυτέλειες» στους πελάτες της.«Αξίζετε λίγη φροντίδα για τον εαυτό σας στη διάρκεια της ημέρας. Σας κάνει έναν καλύτερο, πιο ευτυχισμένο άνθρωπο και το παιδί σας το εισπράττει αυτό» σχολιάζει η Renea. «Όταν είστε στρεσαρισμένοι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο Spa Le La και να κάνετε ένα διάλειμμα ενώ το παιδί σας παίζει στο διπλανό δωμάτιο. Μετά, όταν επιστρέψετε μαζί στο σπίτι θα είστε και οι δύο πιο χαρούμενοι. Θέλουμε να διαχωρίσουμε τις γονεϊκές ενοχές από τη φροντίδα του εαυτού μας. Αυτή η φροντίδα είναι για το καλύτερο όλης της οικογένειας» προσθέτει, και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Check Also

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Ερωτευμένη ξανά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Ψάλτη, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *