Αρχική / ----SLIDER / Ένα όμορφο ταξίδι στην Versacepolis….


Ένα όμορφο ταξίδι στην Versacepolis….

Η Μέδουσα ( το σήμα κατατεθέν του οίκου Versace), ήταν κάποτε η πιο όμορφη γυναίκα της Αθήνας. Όμως η γοητεία της δεν πέρασε απαρατήρητη από την Θεά Αθηνά η οποία την επέπληξε και την έδιωξε με ζήλια και οργή. Έτσι, η πανέμορφη Μέδουσα έγινε γοργόνα.

Αυτή η γοργόνα σήμερα  κατοικεί στην Versacepolis – έναν ουτοπικό οικισμό που δημιουργήθηκε στον πυθμένα και κατοικείται  από ισχυρούς άνδρες και γυναίκες. Βασιλεύει εκεί με θάρρος και δύναμη. Πάνω από ογδόντα τοις εκατό του ωκεανού είναι εντελώς χαρτογραφημένο και ανεξερεύνητο.Τα βαθιά γαλάζια νερά παραμένουν μυστήριο.

Η  Donatella Versace μας μεταφέρει υποβρύχια στη Versacepolis για να παρουσιάσει τη Συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

Το Versacepolis είναι εκεί που η μυθολογία συναντά την πραγματικότητα του άγνωστου.

Το νερό μπορεί να είναι τραχύ, αλλά μπορεί επίσης να καθαρίσει, να καταπραΰνει και να αναζωογονεί.“Ήθελα να δημιουργήσω κάτι ενοχλητικό, κάτι που θα μπορούσε να συμβαδίζει με αυτό που έχει αλλάξει μέσα σε όλους μας. Για μένα αυτό σήμαινε ότι ονειρεύεσαι έναν νέο κόσμο. Ένας κόσμος φτιαγμένος από αναδυόμενα χρώματα και φανταστικά πλάσματα και ένας κόσμος στον οποίο μπορούμε όλοι να συνυπάρχουμε ειρηνικά. Αυτή η συλλογή έχει μια αισιόδοξη ψυχή και είναι αισιόδοξη, ονειρική, θετική … Αυτά είναι ρούχα που σας φέρνουν χαρά”.

Donatella VersaceΑυτή η ολόκληρη συλλογή είναι ενοχλητική στη ζωντάνια της. Η χρωματική παλέτα είναι πλούσια.. Υπάρχει μια εμφάνιση σε μια ωδή για να υπογράψει τον αισθησιασμό του οίκου Versace. Η φύση, ο αθλητισμός, η αποπλάνηση και η φαντασία συνδυάζονται σε ένα χωνευτήρι από τις χαρές της ζωής. Στο επίκεντρο αυτής της συλλογής βρίσκεται μια ενδυναμωμένη στάση που βλέπει στο μέλλον με αισιοδοξία και
Όλα τα μέλη του κοινού είναι υπάλληλοι της Versace που έχουν υποβληθεί σε δοκιμή Covid-19 με αρνητικό αποτέλεσμα.

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Xαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει να στείλουν αύριο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *