Αρχική / ----SLIDER / Εκτός εαυτού η Μπέσυ Μάλφα! Ο διασυρμός του συζύγου της που την έχει κάνει έξαλλη


Εκτός εαυτού η Μπέσυ Μάλφα! Ο διασυρμός του συζύγου της που την έχει κάνει έξαλλη

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την οργή της για τον πρωτοφανή διασυρμό που υπέστη ο σύζυγός της, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, με αφορμή τη συμμετοχή του σε γνωστή σειρά του εξωτερικού.
«Όταν δουλεύω πολύ δεν έχω το χρόνο να αντιδρώ σε πράγματα που με εκνευρίζουν και βασανίζουν. Δεν θέλω να αντέξω κανέναν, θέλω να είμαι χαρούμενη! Με τον Γεράσιμο μας συνδέει κάτι πολύ βαθύ! Είναι πολύ σέξυ, εγώ φταίω; Είναι πολύ γοητευτικός, ταλαντούχος, έξυπνος άνθρωπος!
Καλά έκανε και απάντησε σκληρά. Αντί να είναι περήφανοι όλοι στην Ελλάδα που ένας Έλληνας κάνει καριέρα στο εξωτερικό, διάλεξαν να τον συκοφαντήσουν και αν του πετάξουν λάσπη, για να βγάλουν τρεις δραχμούλες! Και τώρα παίρνω θέση! Είναι λάθος όλο αυτό! Για τρεις δραχμούλες δεν πουλάς τη μάνα σου, κανέναν άνθρωπο.
Δεν μας αξίζουν αυτά τα φυλλάδια τα κίτρινα, δεν θα τα ονοματίσω! Κινείται νομικά. Εγώ δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ για αυτό! Δεν το είδα! Το άφησα όλο να το δει ο σύζυγος, γιατί όταν το δω, ουαί κι αλίμονο!» κατέληξε η ηθοποιός.
–Έχω γίνει κι εγώ έξαλλη με τα λεγόμενά σας κ. Μάλφα και θα ήθελα να σας απαντήσω, όχι εκ μέρους των συναδέλφων των “κίτρινων φυλλαδίων” απλά σαν μια θαυμάστρια του κ. Σκιαδαρέση.

Το σίριαλ «Suburra» αποτελείται από 10 επεισόδια (είναι όλα διαθέσιμα στο κοινό μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Netflix) και βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015. Το σενάριο περιγράφει τις διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, στο Βατικανό και στον πολιτικό κόσμο, με φόντο τη Ρώμη, εκεί όπου έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται έναν καρδινάλιο, υπεύθυνο για τα οικονομικά του Βατικανού. Ο ίδιος, πάντως, παίζει μόνο στα τέσσερα από τα 10 επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά είναι εκείνος που -όπως φαίνεται- θα συζητηθεί περισσότερο, ακόμη κι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του σίριαλ.
Ο κ. Σκιαδαρέσης φρόντιζε να “διαφημίζει” πάντα τη δουλειά του μέσω του τύπου (ναι, και των “κίτρινων φυλλαδίων” ) πράγμα που το κάνετε κι εσείς αν δεν απατώμαι γιατί δεν παρακολουθώ κάθε βήμα της καριέρα σας.
Τώρα, σαν Ελληνίδα, δεν μπορώ να δω το θέμα πως ένας «μεγαλούτσικος» σε ηλικία ηθοποιός, αποφάσισε να ξεκινήσει καριέρα στο εξωτερικό σ’ αυτή την ηλικία.
<script>

Τώρα, κάποιοι έγραψαν πως δεν βρίσκουν τόσο σέξυ το σύζυγό σας, όσο τον βρίσκεται εσείς, και δεν πουλήσανε τη μάνα τους για τρεις δραχμούλες πρώτον γιατί ο κ. Σκιαδαρέσης δεν είναι η μάνα τους και δεύτερον για τρεις δραχμούλες δεν αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα του ο σύζυγός σας ή πήρε κάτι περισσότερο;
Να σοβαρευτούμε κ. Μάλφα. Όταν κάποιος εκτίθεται γυμνός σε κάμερες, ξέρει πως θα τον σχολιάσουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα Media εκτός αν όλος αυτός ο ντόρος έγινε σαν διαφήμιση του όλου θέματος. Είναι ταλαντούχος, είναι έξυπνος, είναι καλός ηθοποιός, Zen Premier … με την καμία!

Check Also

Επίθεση με πετρέλαιο στον Βύρωνα: «Τα παιδιά ούρλιαζαν…» – Προβλήματα στα μάτια για δύο παιδιά

Προβλήματα στα μάτια έχουν τα δύο παιδιά που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *