Αρχική / ----SLIDER / Έκανε παράνομες σχέσεις με 80 παντρεμένους επειδή πέθανε ο άνδρα της


Έκανε παράνομες σχέσεις με 80 παντρεμένους επειδή πέθανε ο άνδρα της

Η χήρα ενός γιατρού ομολόγησε ότι είχε παράνομες σχέσεις με 80 παντρεμένους άνδρες και είπε: «Σκοπός της ζωής μου είναι να ζω τη σεξουαλική μου ζωή… στο μέγιστο».

Η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, Λουίζ Βαν Ντερ Βελντ από τη Βρετανία είναι μια σεξουαλική θεραπεύτρια που λέει ότι ζει κάθε μέρα «σαν να είναι η τελευταία της» μετά το θάνατο του δρ Στήβεν Στέφεν.
Ισχυρίζεται ότι οι σύζυγοι πολλών εραστών της γνωρίζουν ότι τις απατούν και εθελοτυφλούν επειδή έχουν απομακρυνθεί από το σεξ. Επίσης, δήλωσε ότι άρχισε να απατά τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 34 ετών, τα τελευταία χρόνια του γάμου τους
Επίσης, ανέφερε ότι «αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια ανοιχτή σχέση τα τελευταία χρόνια πριν πεθάνει, έχω συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο από τότε και ο θάνατός του με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πρέπει αξιοποιώ στο έπακρο κάθε μέρα».
Η Λουίζ Βαν Ντερ Βελντ διοργανώνει σεμινάρια για ζευγάρια και singles για να μιλήσουν ανοιχτά για τις φαντασιώσεις τους και τι θέλουν από το σεξ μέσω της εταιρείας Future Love.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις όπου μπορούν να κάνουν σεξ με άλλους.
Πηγή: net

Check Also

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος – Ερωτευμένη ξανά δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Ψάλτη, δύο χρόνια μετά τον θάνατο του …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *