Αρχική / ----------SLIDER / «Είστε αντιπαθέστατη, όχι μόνο για μένα μα για πολύ κόσμο…»: Ευθεία επίθεση SNIK στην Ελεονώρα Μελέτη….


«Είστε αντιπαθέστατη, όχι μόνο για μένα μα για πολύ κόσμο…»: Ευθεία επίθεση SNIK στην Ελεονώρα Μελέτη….

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση. Συνέβη άλλες 2 φορές την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, με την Ελεονώρα Μελέτη να κριτικάρει δημόσια τον Snik κι εκείνος να απαντά χωρίς να την ονοματίζει, αλλά σίγουρα τα λεγόμενα του αφορούσαν και εκείνη. Όπως αφορούσαν και εκείνη όσα είπε στα stories του πως στις εκπομπές που τον καλούν συνεχώς, θα πάει μόνο αν «του τα σκάσουν χοντρά».

Η παρουσιάστρια σχολίασε αρνητικά την κίνησή του να βιντεοσκοπήσει τα χρήματα που έδωσε ως βοήθεια σε έναν άστεγο και τα όσα είπε, έφτασαν στ΄αυτιά του Snik που ήταν δεδομένο πως θα περάσει στην αντεπίθεση. Έτσι, ο τράπερ αποκάλεσε την παρουσιάστρια αντιπαθέστατη, άφησε αιχμές για την τηλεθέαση της, τόνισε πως δε θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της ούτε με πολλά λεφτά και… αράδιασε τις φιλανθρωπίες που κάνει στη ζωή του.
«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κυρία Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά.

Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κυρία Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω να τα πω. Εντάξει; Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς λοιπόν στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος. Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει;
Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας.
Είτε λοιπόν είναι στην κάμερα είτε όχι, το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι. Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Οk;
Το μίσος σας θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Δεν είμαστε στο ’90 που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του».

Check Also

Χρόνιος πόνος στο στομάχι στα παιδιά: Ποια είναι η πιο κοινή αιτία;

 Είναι δύσκολο να διαγνωστεί και να θεραπεύσει την πιο κοινή αιτία μακροχρόνιου κοιλιακού πόνου σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *