Αρχική / ----------SLIDER / Διονύσης Σχοινάς: Δεν ανταλλάσσω εξώδικα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά με την επιχείρηση – Δεν είχα ποτέ θέμα μαζί του…..


Διονύσης Σχοινάς: Δεν ανταλλάσσω εξώδικα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά με την επιχείρηση – Δεν είχα ποτέ θέμα μαζί του…..

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μέσα σ’ όλα για τον Γιώργο Μαζωνάκη, με φόντο την διάλυση της συνεργασίας τους και την αποχώρηση του ίδιου από το σχήμα, αλλά και στην δικαστική του διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο, δίνοντας την δική του απάντηση.«Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Έχουν γράψει όλα τα σάιτ ότι ανταλλάσσω εξώδικα με τον Γιώργο, ενώ δεν γίνεται με τον Γιώργο, αλλά με την επιχείρηση» είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

Και πρόσθεσε ο τραγουδιστής: «Από εγωισμό και μόνο γίνεται αυτό και από τις δύο πλευρές. Ένα σχήμα χάλασε δεν έγινε κάτι σημαντικό. Ούτε με τον Γιώργο έχω θέμα, ούτε με την επιχείρηση, αλλά τώρα έγινε».«Αποχώρησα γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στα οποία δεν ήμουν μπροστά και δεν αποφασίσαμε μαζί, τα πήραν και εκείνοι εγωιστικά και έγινε ό,τι έγινε. Πιστεύω ότι όλα θα λυθούν με ήσυχο τρόπο. Θα τα βρούμε γιατί δεν υπάρχει λόγος για όλα αυτά», συμπλήρωσε.

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *