Αρχική / ----------SLIDER / Δεν φταίνε οι άντρες για όλα


Δεν φταίνε οι άντρες για όλα

Όλες παραπονιόμαστε για τους άντρες. Οι άντρες είναι βλάκες. Οι άντρες είναι γουρούνια. Οι άντρες θέλουν μόνο σεξ. Ενώ εμείς;
Μήπως φταίμε και εμείς γι’ αυτήν την κατάσταση;
Τι εννοώ; Μήπως κοιτάς στον ουρανό και όχι στη γη; Μήπως ονειρεύεσαι άντρες με κάμπριο, μονοκατοικίες, γνώστες του savoir vivre και φυσικά IQ που ξεπερνά το μέσο όρο αλλά ταυτόχρονα να μην σε κάνει να νιώθεις χαζή; Μήπως θέλεις τον άντρα να σου κάνει τα χατίρια αλλά να το παίζει και δύσκολος κάπου-κάπου; Φυσικά αν γίνει το τελευταίο θα του ”ψήσεις το ψάρι στα χείλη”. Αν δεν γίνει όμως τον βαριέσαι. Αν σου κάνει δώρα σε δωροδοκεί γιατί θέλει να κρύψει μία πιθανή απιστία. Αν δε σου κάνει, είναι τσιγκούνης. Αν βλέπει ποδόσφαιρο, σε παραμελεί. Αν δε βλέπει, δεν είναι άντρας.
Μήπως δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά; Τα θέλουμε όλα… ή τίποτα;
Και είναι και το άλλο.. Βλέπεις ότι μιλάει με όλες, ότι είναι υπερβολικά κοινωνικός, ότι βγαίνει κάθε μέρα με διαφορετική, ότι τις θέλει όλες στα πόδια του. Και εσύ πιστεύεις ότι θα είσαι αυτή που θα ερωτευτεί και θα τον κάνει να αλλάξει, να γίνει πιστός, να μην έχει μάτια για άλλη και να κοιτάζει τον εσωτερικό σου κόσμο. Ε λοιπόν λάθος νομίζεις. Βλέπεις τα σημάδια αλλά δεν  κοιτάς πραγματικά. Και μετά κλαίγεσαι στις φίλες σου και τον κατηγορείς ότι είναι ρηχός και κοιτάει όλες αυτές τις ξινές, δίμετρες, ξανθιές με  θεόρατα πόδια, τρώγοντας ένα μπολ παγωτό μπροστά στην τηλεόραση, περιμένοντας ατελείωτες ώρες πάνω από το κινητό.
Ήρθε η ώρα να αλλάξεις φίλη μου. Να ξυπνήσεις από το όνειρο που ζεις!
Αρχικά πρέπει να σταματήσεις να αναζητάς τον πρίγκιπα του παραμυθιού γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Την επόμενη φορά που θα βγεις φρόντισε να μην έχεις το ύφος των χιλίων καρδιναλίων που απωθεί τον άλλο και γίνε πιο προσιτή. Επίσης, μία ώρα γυμναστική τη μέρα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα ωραίο σώμα και αυτοπεποίθηση που σίγουρα θα σου χρειαστεί για την επόμενή σου κατάκτηση. Το βασικότερο όμως είναι να βγεις από τη νοοτροπία  ”άντρας κάνει την πρώτη κίνηση” διότι στις μέρες μας αν δεν την κάνεις εσύ τότε σίγουρα θα την κάνει κάποια άλλη. Φυσικά δεν πρέπει να τρέχεις από πίσω του σαν το σκυλάκι αλλά ένα έναυσμα είναι απαραίτητο να του το δώσεις.
Γι’ αυτό σταμάτα πλέον να κατηγορείς τους άντρες καθώς η αιτία του προβλήματος μπορεί να βρίσκεται σ’ εμάς τις ίδιες.
Πηγή :sxesakias

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *