Αρχική / ----SLIDER / Αυτό το δήθεν κόμπιασμα θα κουράσει Νικόλα μου…..


Αυτό το δήθεν κόμπιασμα θα κουράσει Νικόλα μου…..

Ναι, εντάξει, σαν εύρημα σε γλυτώνει από το τετριμμένο«απορία ψάλτου, βηξ» και αφήνει και υπονοούμενα που καλύπτεις είτε με το κόμπιασμα  είτε με τις απρεπείς μα… τόσο «πιασάρικες» χειρονομίες.
Αυτό όμως στο θέατρο που κάθε παράσταση έχει καινούργιους θεατές πιάνει, στην τηλεόραση πάλι που σε βλέπουν κάθε μέρα οι ίδιοι και οι ίδιοι;  Άσε που έχεις και αρκετές φορές ανήλικο κοινό. Φιλικά σου δίνω μια συμβουλή, η χαριτομενιά του τραγουδιού, του χορού και του «πετάγματος» της δύσμοιρης Βάλιας είναι αρκετά.Άσε το κόμπιασμα για το θέατρο όχι τίποτα άλλο μα, θα κουράσεις γρήγορα και πως θα κάθομαι για φαγητό στο τραπέζι χωρίς να βλέπω εσένα και τους  Alcatrash να χαριεντίζεστε για την ηλικία σου που όλοι ξέρουμε πως είσαι σετάκι με την «πρώην φίλη σου» Μαρία Ηλιάκη ετών 42 παρακαλώ. Καλά το κοινό σου σε αποθεώνει για τα 25 που λανσάρεις;
Α, και κάτι ακόμα. Όταν είχες καλέσει την κ. Μάρα Μεϊμαράκη τόσα κομπλιμέντα που της είχες κάνει τα ξέχασες και τώρα με κάθε ευκαιρία την «τρολάρεις»; Δεν το βρίσκω χαριτομενιά….

Check Also

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο και καλύτερα;

Όλοι γνωρίζουμε πως οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από τους άνδρες, ενώ παρουσιάζουν και λιγότερα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *