Αρχική / ----SLIDER / Άγριες Μέλισσες και η Δρόσω ερωτεύεται τον Νικηφόρο…


Άγριες Μέλισσες και η Δρόσω ερωτεύεται τον Νικηφόρο…

Σύμφωνα με το περιοδικό “MY tv” και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σοφίας Τσίρκα, η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Και ενώ η Ελένη πασχίζει καθημερινά για να κρατήσει τα χωράφια τους, εκείνη πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τον Νικηφόρο στο Παρίσι. Την ανατροπή, όμως, την κάνει ο Δούκας, ο οποίος προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχθεί την Ασημίνα για νύφη του. 

Η Ελένη θα επισκεφτεί τον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφασή της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας. Ο Νικηφόρος ,όμως, ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας την οργή του πατέρα του, ο οποίος τον απειλεί ότι θα τον αποκληρώσει και θα τον διώξει από το σπίτι. Ο Δούκας ,τελικά, θα κάνει πράξη τις απειλές του αφού θα διώξει το Νικηφόρο, ο οποίος θα βρει στέγη στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Αυτή η κίνηση του, όμως, ξεσηκώνει κύμα κουτσομπολιών σε όλο το χωριό. Όταν το μαθαίνουν ο Δούκας και η Μυρσίνη, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. 

Ο Λάμπρος, από την άλλη, τριγυρίζει συνέχεια την Ελένη και σε μια φορτισμένη στιγμή είναι έτοιμος να της αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο έφυγε από κοντά της. Η Δρόσω, παράλληλα, μαγεύεται από τα λόγια ενός άντρα τον οποίο απαγορεύεται να ερωτευτεί. Αυτός ο άντρας που γοητεύει τη Δρόσω δεν είναι άλλος από τον Νικηφόρο. Την ίδια ώρα, ο Δούκας και ο Μιλτιάδης δέχονται μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Παρίσι. Η αδερφή τους, Ανέτ Ρουσσώ, Κάτια Δανδουλάκη, έρχεται για να μονιάσει τα δύο αδέρφια.  Ο Μιλτιάδης είναι πανευτυχής με την επίσκεψη της αγαπημένης του αδερφής, αλλά εκείνη καταλαβαίνει αμέσως πως το μίσος ανάμεσα στα αδέρφια της είναι άσβεστο.

 

Check Also

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο και καλύτερα;

Όλοι γνωρίζουμε πως οι γυναίκες ζουν περισσότερα χρόνια από τους άνδρες, ενώ παρουσιάζουν και λιγότερα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *