Αρχική / ----------SLIDER / Αυτές είναι οι ημέρες και ώρες για τα δωρεάν rapid test κορονοϊού στο Σύνταγμα


Αυτές είναι οι ημέρες και ώρες για τα δωρεάν rapid test κορονοϊού στο Σύνταγμα

Τέσσερις ημέρες την εβδομάδα θα λειτουργεί το εργαστήριο του ΕΟΔΥ για την δωρεάν διεξαγωγή rapid test στο μετρό Συντάγματος. Τον σταθμό ήδη επισκέφθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος υποβλήθηκε και στο τεστ.Άρχισε από σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, τη λειτουργία του το εργαστήριο του ΕΟΔΥ στο μετρό Συντάγματος. Εκεί ήδη παρέχονται δωρεάν rapid test για τους πολίτες.

Το εργαστήριο του ΕΟΔΥ έχει στηθεί και λειτουργεί στον εκθεσιακό χώρο του μετρό, καθημερινές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, από τις 10:00π.μ έως τις 15:00μ.μ.

Ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του δήλωσε χαρακτηριστικά:«Αρχίζει σήμερα η λειτουργία εργαστηρίου του ΕΟΔΥ στον σταθμό Μετρό Συντάγματος και οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για την ανίχνευση του κορωνοϊού. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς το κοινό έδειξε μεγάλη ανταπόκριση και την προηγούμενη φορά που είχε αναληφθεί ανάλογη δράση. Με τη λειτουργία του εργαστηρίου στέλνουμε ένα ακόμη μήνυμα για τη σημασία της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js