Αρχική / ----------SLIDER / Ασ’ τον τρελό στην τρέλα του….


Ασ’ τον τρελό στην τρέλα του….

Καλημέρα σας…. Και βρέχει και υγρασία έχει κι εγώ σκέφτηκα να το παίξω καλή νοικοκυρά. Όχι, κανείς δεν με υποχρέωσε μα άνοιξα τα συρτάρια και οι πυτζαμούλες είχαν κάνει φτερά, όλες στο καλάθι των άπλυτων, το ίδιο και οι φόρμες. Είχα δυο λύσεις. Η να βάλω πλυντήριο ή να αγοράσω καινούργιες, προτίμησα το πλυντήριο…
Όλα καλά μα, δεν έχουμε πια καλοριφέρ, δεν έχω στεγνωτήριο. Ποτέ δεν πήρα παρ’ όλο που μέσα μου ήξερα πως είναι απαραίτητο, το είχα γνωρίσει στην Αμερική και το λάτρεψα όμως στην Ελλάδα με τον λαμπρό ήλιο μου φαινόταν περιττό.
Έτσι λοιπόν σήμερα, με τη βροχή να πέφτει με ορμή στις τέντες, εγώ και ο άντρας μου καθισμένοι στον καναπέ και οι δύο εμπρός από την απλώστρα που τοποθετήσαμε μεταξύ τηλεόρασης και καναπέ και κατευθύνουμε το πιστολάκι των μαλλιών προς τα νωπά ρούχα μπας και στεγνώσουν καμιά φορά. Στο ..τσακίρ κέφι φυσάμε κι όλας μήπως και συντομεύσει η ομηρία μας και δούμε και λίγο τηλεόραση….
Άντε, ας πάω να πάρω καμιά πυτζαμούλα γιατί με βλέπω με ντε πιες από μαλλί ανκορά στο κρεβάτι, κάτι σαν γατούλα αγκύρας…..

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js