Αρχική / ----------SLIDER / Άραγε του αρέσω;


Άραγε του αρέσω;

Όλες οι κοπέλες κάποια στιγμή στη ζωή μας νιώθουμε κάπως διαφορετικά για έναν άντρα, τον οποίο σχεδόν αμέσως ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους. Πολλές φορές τα πράγματα οδηγούνται ακριβώς εκεί που θέλουμε ωστόσο άλλες φορές φαίνεται ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Άραγε πώς θα καταλάβεις αν του αρέσεις και εσύ ή όχι; Υπάρχει τρόπος; Μα φυσικά ναι. Σε προηγούμενα άρθρα του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα αναφερθήκαμε στα θέματα αυτά και δημιουργήσαμε δύο μοναδικά κουίζ. Το ένα κουίζ ήταν γενικότερης φύσεως και βοηθούσε να απαντήσεις στο ερώτημα για το “πόσο αρέσεις στους άντρες” γενικά. Το δεύτερο κουίζ αφορούσε πιο συγκεκριμένες καταστάσεις και μπορούσε να σε βοηθήσει να καταλάβεις αν του αρέσεις όσο σου αρέσει και εσένα. Στο άρθρο αυτό συγκεντρώσαμε 20 συμπεριφορές αντρών που δείχνουν πόσο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου μπορεί να έχει ένας άντρας ανάλογα πάντα με τον τρόπο που συμπεριφέρεται.
Τα πράγματα, οι καταστάσεις, τα γεγονότα και οι συμπεριφορές που δείχνουν ότι ένας άντρας δείχνει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου είναι:
1.Θυμάται πράγματα για σένα: Ο άντρας θυμάται πράγματα που του έχεις αναφέρει για σένα και ρωτάει σχετικά θέματα που αφορούν τα χόμπι σου, τις ασχολίες σου, τη δουλειά σου, τα ενδιαφέροντά σου, κ.τ.λ.
2.Δεν φεύγει από το πάρτι νωρίτερα από σένα: Ο άντρας που δείχνει ενδιαφέρον πολύ δύσκολα θα φύγει από ένα πάρτι που είσαι και εσύ νωρίτερα από σένα.
3.Κοντινή θέση: Θα επιδιώξει να καθίσει σε κοντινή θέση σε μια καφετέρια, στο σινεμά ή σε ένα εστιατόριο που θα πάτε πολλά άτομα παρέα.
4.Πρόσκληση: Ο άντρας που ενδιαφέρεται συνήθως απευθύνει πρόσκληση για να βγείτε έξω ενώ ταυτόχρονα παραλείπει να προσκαλέσει τους φίλους του.
5.Επικοινωνία: Βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες, αφορμές, κ.τ.λ. για να διατηρεί επικοινωνία μαζί σου στο facebook, μέσω email, στο messenger ή στο skype.
6.Κομπλιμέντα: Κάνει διάφορα κομπλιμέντα για τα μαλλιά σου, την ομορφιά σου, κ.τ.λ.
7.Κέρασμα: Επιμένει να κεράσει αυτός αν τυχόν βγείτε έξω μαζί.
8.Μηνύματα: Στέλνει διάφορα μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας από το κινητό του.
9.Καλός στις φίλες σου: Προσπαθεί να είναι καλός με τις φίλες σου γιατί ξέρει ότι αυτές πολλές φορές μπορούν να επηρεάσουν ακόμα και την τελική σου απόφαση.
10.Άγγιγμα: Βρίσκει αφορμές να σε αγγίζει στο χέρι, στην πλάτη, ή στον ώμο πάνω σε μια κουβέντα.
11.Νούμερο τηλεφώνου: Προσπαθεί να βρει μια δικαιολογία για να ζητήσει το κινητό σου τηλέφωνο.
12.Οπτική επαφή: Σε κοιτάζει κατάματα και χαμογελάει ακόμα και όταν βρίσκεται στην  άλλη άκρη του δωματίου.
13.Πράγματα του θυμίζουν εσένα: Μπορεί να σου αναφέρει ότι κάτι που είδε στην τηλεόραση, άκουσε στο ραδιόφωνο, διάβασε στο internet, κ.τ.λ.  του θύμισε εσένα για κάτι που είπες ή για κάτι που πιστεύεις, κ.τ.λ.
14.Χαϊδευτικό:  Είναι πολύ πιθανόν να σου δώσει ένα καινούριο όνομα χαϊδευτικό ή ακόμα και παρατσούκλι.
15.Βλέπει – ακούει ότι ανέφερες: Φροντίζει δει μια ταινία, να ακούσει ένα τραγούδι να πάει σε ένα μαγαζί, αρκεί να το έχεις αναφέρει εσύ. Στη συνέχεια αναφέρει ότι πήγε και λέει τις εντυπώσεις του οι οποίες είναι ίδιες με τις δικές σου.
16.Παρών παντού: Εμφανίζεται πάντα όπου και αν τον έχεις προσκαλέσει χωρίς να του στέκεται τίποτα εμπόδιο.
17.Συμβουλές: Βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και αφορμές για να ζητήσει την γνώμη σου σε διάφορα θέματα που γνωρίζεις καλύτερα.
18.Το όνομά σου: Αναφέρει συχνά το όνομά σου σε μια συζήτηση.
19.Πληροφορίες: Πολλές φορές ψάχνει δικαιολογίες για να ζητήσει ορισμένες πληροφορίες για σένα από τις φίλες σου. (Αν είσαι μόνη, αν ψάχνεις κάτι καινούριο, κ.τ.λ.)
20.Πειραχτήρι: Ασχολείται αρκετά μαζί σου και πολλές φορές σε πειράζει για διάφορα θέματα
Πηγή : lavitalife

Check Also

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τα Χριστούγεννα……

Τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων και οι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *