Αρχική / ----------SLIDER / Απλή λύση για ένα πάρτυ μασκέ …… (βίντεο)


Απλή λύση για ένα πάρτυ μασκέ …… (βίντεο)

Οι απόκριες αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να αναδείξουμε τον παιχνιδιάρικο εαυτό μας. Μπορούμε να ντυθούμε ότι μας αρέσει, όσο αστείο ή τρομακτικό κι αν είναι αυτό. Για να είναι όμως μια μεταμφίεση πετυχημένη χρειάζεται και το ανάλογο μακιγιάζ, αλλά και τα σχέδια για αποκριάτικα νύχια που θα την τελειοποιήσουν.

Ακόμη κι αν δεν είστε φαν του μασκαρέματος, μπορείτε απλά να βάψετε τα νύχια σας. Πρόκειται για την πιο απλή λύση σε ένα πάρτυ μασκέ χωρίς να χρειαστεί να φορέσετε μια αποκριάτικη στολή. Μπορείτε για παράδειγμα να σχεδιάσετε νεκροκεφαλές, φαντάσματα, γάτες ή ότι σας αρέσει πάνω στα νύχια σας. Έτσι απλά, θα μπείτε στο κλίμα της εποχής και θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση.Όλα αυτά τα σχέδια για αποκριάτικα νύχια μπορούν να δημιουργηθούν με διάφορα χρώματα μανό. Αν βέβαια θέλετε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο τελειοποιημένο, μπορείτε να προμηθευτείτε από τα εποχιακά καταστήματα διάφορα αξεσουάρ για νύχια. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα αποκριάτικα ψεύτικα νύχια. Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη λύση.

Ας δούμε μια συλλογή από προτάσεις με εντυπωσιακά νύχια για τις απόκριες. Πρώτα όμως ας ρίξουμε μια ματιά σε δυο tutorial που δείχνουν βήμα βήμα τον τρόπο δημιουργίας απλών, αλλά και περίτεχνων σχεδίων για αποκριάτικα μανικιούρ που θα σας κάνουν να τραβήξετε τα βλέμματα.

 

 

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js