Έχω μείνει άναυδη, μου … έπεσε το σαγόνι που λένε στην σημερινή αργκό. Διάβασα στο site “diakopes” συνεντευξη της γνωστής ηθοποιού και απορώ…. Ένα κρίμα νομίζω δεν είναι αρκετό.
Η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη περίοδο του Dolce Vita, στην οποία συνεργάστηκε μαζί με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, στον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και στις υποκριτικές δυνατότητες της Βίκυς Σταυροπούλου.
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καβαλημένος, ωραιοπαθής και με έπαρση
Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που είχε με τον Θανάση Ευθυμιάδη στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega, η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε πως “μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση”.
Το χαστούκι στον Λάκη Λαζόπουλο
Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, η Άννα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως δεν έχουν καμία σχέση.”Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση”!
Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι έξυπνη γυναίκα, αλλά όχι ηθοποιός
Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για την Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της μοιάζει μοναδική! “Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός”!
Πηγή: diakopes