Αρχική / ----------SLIDER / Αναβάλλεται για τον Μάρτιο η τελετή απονομής των βραβείων Grammy λόγω πανδημίας….


Αναβάλλεται για τον Μάρτιο η τελετή απονομής των βραβείων Grammy λόγω πανδημίας….

Πότε θα γίνουν τελικά και πού.

Η τελετή απονομής των βραβείων Grammy αναβάλλεται έως τις 14 Μαρτίου λόγω ανησυχιών που σχετίζονται με τον κορονοϊό, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της διοργάνωσης στο Variety.

«Κατόπιν προσεκτικών συζητήσεων με εμπειρογνώμονες υγείας, τον παρουσιαστή και τους καλλιτέχνες που είχε προγραμματιστεί να εμφανιστούν, μεταθέτουμε την 63η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Grammy να μεταδοθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021» αναφέρει ανακοίνωση.«Η επιδεινούμενη κατάσταση με τον κορονοϊό στο Λος Άντζελες, με τα νοσοκομεία υπερβολικά επιβαρυμένα, τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να έχουν φθάσει τα όρια πληρότητας και οι νέες οδηγίες από την ομοσπονδιακή και τις τοπικές κυβερνήσεις οδήγησαν όλους μας στο συμπέρασμα πως η αναβολή ήταν το σωστό. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων στη μουσική μας κοινότητα και των εκατοντάδων ακόμη που εργάζονται ακούραστα στην παραγωγή της τελετής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ταλαντούχους καλλιτέχνες, το προσωπικό, τους χορηγούς και ειδικά τους φετινούς υποψήφιους για την κατανόηση, την υπομονή και την προθυμία τους να συνεργαστούν μαζί μας σε αυτούς τους πρωτοφανείς καιρούς» καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφουν ο προσωρινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, Χάρβεϊ Μέισον Τζ., ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του CBS για τα αφιερώματα και τις ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις, Τζακ Σάσμαν και ο Μπεν Γουίνστον εκτελεστικός παραγωγός των Grammy.
Η τελετή απονομής, με παρουσιαστή τον Τρέβορ Νόα του «The Daily Show’s», είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου. Η κίνηση δεν είναι εντελώς απροσδόκητη, καθώς το Variety έχει διασταυρώσει αρκετές συγκεχυμένες αναφορές τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την απονομή.

 

Εδώ και μήνες, τα Grammys αγωνίζονται με τις αμέτρητες επιπλοκές που εμπλέκονται στη διοργάνωση ενός μεγάλου σόου βραβείων που συνήθως περιλαμβάνει κοινό 18.000 ατόμων -και τιμολογείται ως «Η μεγαλύτερη νύχτα της μουσικής»-, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Ενώ ο Μέισον είπε στο Variety τον Σεπτέμβριο ότι το αρχικό γενικό σχέδιο ήταν να διοργανωθεί το show στο Staples Center στο Λος Άντζελες, είτε με περιορισμένο ή καθόλου ακροατήριο, στα τέλη Νοεμβρίου είπε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί «μέσα και γύρω από το κέντρο του Λος Άντζελες»,δίνοντας την πιθανότητα να γίνουν παραστάσεις από πολλούς χώρους σε αυτήν την περιοχή.
 

Check Also

Τεστ ΠΑΠ: Στάλθηκαν τα πρώτα SMS για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Τα πρώτα SMS που ενημερώνουν τις γυναίκες που δικαιούνται δωρεάν τεστ ΠΑΠ εστάλησαν την Δευτέρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *