Αρχική / ----SLIDER / Αλλοδαποί κακοποιοί που ξυλοκόπησαν άγρια ηλικιωμένη συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι


Αλλοδαποί κακοποιοί που ξυλοκόπησαν άγρια ηλικιωμένη συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι

Ταυτοποιήθηκαν τρεις μήνες μετά οι δράστες ληστείας που είχε γίνει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Μεσσήνη.
Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς κακοποιούς που την ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκαν και τα πειστήρια.
Οι δράστες είχαν εισβάλλει στο σπίτι της ηλικιωμένης τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου. Την ώρα που κοιμόταν, οι δράστες ηλικίας 29 και 38 χρόνων διέρρηξαν το σπίτι της, την ακινητοποίησαν με τη βία και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια.Αφού βρήκαν τα χρήματα που είχε, τα άρπαξαν μαζί με ένα κυνηγετικό όπλο και το κινητό της και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Η ληστεία εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Καλαμάτας και του τμήματος Μεσσήνης, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική «επίσκεψη» στα σπίτια των δραστών. Σε αυτό του 29χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, που μάλιστα το ηλεκτροδοτούσε παράνομα, βρήκαν το κλεμμένο κινητό.
Οι δυο αλλοδαποί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες εισβολές σε σπίτια ηλικιωμένων.

Check Also

Βeauty Clinic Ιατρικό κέντρο αντιγήρανσης και laser στον Ασπρόπυργο

Το Βeauty Clinic είναι μια πρότυπη μονάδα ιατρικής αισθητικής προσώπου, σώματος και laser αποτρίχωσης με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *