Εγώ πολύ θα το ήθελα να σε ακολουθήσω στο διαδικτυακό σου κανάλι στο You Tube γιατί και η κουζίνα μου αρέσει και πάντα θέλω να δοκιμάζω καινούργιες συνταγές όμως πρέπει να σου δώσω κάποιες στοιχειώδεις συμβουλές προκειμένου να μην έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα στις φιλότιμες προσπάθειές σου.
Δεν με χαλάει που έχεις παχουλά, τροφαντά χεράκια, ίσως δοκιμάζεις κάτι τι περισσότερο για να έχεις κανονική άποψη της γεύσεις που προτείνεις.
Δεν με ενοχλεί που έχεις φρέσκο φρέσκο μανικιούρ με δεντράκια, αστεράκια και πάσης φύσεως γκλίτερ όμως ή φόρα γαντάκια μιας χρήσεως ή κόψε λίγο το μήκος των νυχιών γιατί με το που σκέπτομαι πως η ζύμη πάει κάτω απ’ το νύχι και μετά ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ζύμη… ανακατώνομαι….
Χαίρομαι που έχεις την εποχή των ισχνών αγελάδων τόοοοοσα χρυσαφικά μα, μην τα φοράς όλα μαζί και το κυριότερο μην ζυμώνεις βασιλόπιτα με αυτά γιατί, που ξέρεις, μπορεί αντί για φλουρί να πέσει το κομψό; δεν το λέω, βραχιόλι στη ζύμη και μετά να τραβάς τον καμεραμέν στο τμήμα για κλοπή…
Και κάτι τελευταίο και ανατριχιαστικό. Η τριχοφυΐα στα παχουλά σου χεράκια είναι πρόβλημα. Κορίτσι μου, στη σημερινή εποχή που τα πάντα είναι στην υπηρεσία της ομορφιάς, Αποτρίχωση με Laser, Ζεστό κερί, Αποτρίχωση με χαλάουα, Κρύο κερί, Αποτριχωτική μηχανή, Αποτρίχωση με κλωστή έστω μια ξυριστική μηχανή, κανείς δεν σου είπε ότι το ανατριχιαστικότερο πράγμα στο φαγητό είναι μία τρίχα; Που, αν το συνδυάσω με αυτό που είδα, για τουφίτσα το πάμε.
Γι αυτό σου λέω καλή μου, μαζέψου! Το να βγεις στο You Tube το μπόρεσες, το να είσαι αρεστή το σκέφτηκες καθόλου;
Χάρηκα που τα είπαμε. Εύχομαι στις συνταγές του Πάσχα που θα ξαναμπώ να σε δω μην μου ξανά βγεις “αξούριστη” που έλεγε και ο Αυλωνίτης στην Βασιλειάδου….