Αρχική / ----------SLIDER / Αγαπημένη μου δασκάλα….


Αγαπημένη μου δασκάλα….

FOTO DASKALA
είμαι ένα μικρό και φοβισμένο παιδάκι σε ένα τεράστιο σχολείο και περιμένω από εσένα να με κάνεις να αισθανθώ άνετα και να με βοηθήσεις να εγκλιματιστώ.
Βάλε τους κανόνες της τάξης και σου υπόσχομαι πως θα συμμορφωθώ όσο μπορώ, απλά δώσε μου ένα περιθώριο για να τους αφομοιώσω.Το ξέρω πως πρέπει να βγει μία συγκεκριμένη ύλη αλλά θα ήθελα να δίνεις σημασία σε εμάς τους μαθητές σου πρώτα από όλα, να αφουγκράζεσαι τις επιθυμίες μας και να προσαρμόζεις την ύλη σύμφωνα με την πορεία μας.
Μερικές φορές το μάθημα είναι από μόνο του βαρετό. Βρες ένα τρόπο σε παρακαλώ να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον, να μου κεντρίσεις το ενδιαφέρον, να μου εξάψεις την περιέργεια και τελικά να με κερδίσεις!
Θα κάνω ότι μπορώ για να τα πάω καλά, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζομαι πρώτα από όλα ενθάρρυνση, για αυτό να μου τη δίνεις σε παρακαλώ απλόχερα.
Άφησε με να ρωτήσω ότι δεν κατάλαβα, όσο χαζή και αν φαίνεται η ερώτηση μου! Μην με κάνεις να μην τολμάω να ρωτήσω και να μου δημιουργούνται κενά!
Μην με γελοιοποιείς μπροστά στους συμμαθητές μου. Με πληγώνει ανεπανόρθωτα αυτό!
Μη με φέρνεις σαν παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγήν στους άλλους. Τους δίνεις το πάτημα να με κοροϊδεύουν.
Ξέρω ότι μπορεί να έχεις κάποιες προτιμήσεις, όμως προσπάθησε να συμπεριφέρεσαι προς όλους τους μαθητές σου ίσα και δίκαια, σαν να ήμαστε όλοι παιδιά σου.
Μην με κάνεις να αισθανθώ άσχημα αν δεν τα καταφέρω σε κάτι, αν είμαι αδιάβαστος ή αν δεν ασχολήθηκα με τις ασκήσεις. Είμαι άνθρωπος και δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να γινόταν χθες στο σπίτι μου.
Πλησίασε με με αγάπη και θα ανθίσω! Ενδιαφέρσου για μένα πραγματικά και θα σε εμπιστευτώ!
Πολύ πιθανόν τα όσα λες τώρα να με επηρεάσουν στην μετέπειτα ενήλικη ζωή μου. Έχε στο μυαλό σου σε παρακαλώ πως και εσύ συμβάλεις στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου.
Αντιγράφω τις συμπεριφορές των μεγάλων, κατ επέκταση και τη δική σου! Φρόντισε να είσαι για μένα πρότυπο μίμησης!Ακόμα και αν στο σπίτι δεν μου έχουν μάθει σωστούς κανόνες συμπεριφοράς, εσύ έχεις τον τρόπο να με κάνεις να αλλάξω!
Μια λέξη σου με καλοσύνη, ένα καλοπροαίρετο σχόλιο μπορεί να αλλάξει όλο μου τον κόσμο.Είμαι παιδί, σε παρακαλώ μην το ξεχνάς! Εσύ δεν ήσουν πότε παιδί;
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο το σχολείο δεν είναι το κέντρο του κόσμου για μένα. Έχω και άλλα ενδιαφέροντα όπως το παιχνίδι.Μη με φορτώνεις με περισσότερα από αυτά που μπορώ να αντέξω!
Είσαι ένας από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, περνάω μαζί σου καθημερινά 5-6 ώρες. Δώσε μου την ευκαιρία αν μου συμβαίνει κάτι σοβαρό να σου μιλήσω.
Έχεις τη δύναμη να αλλάξεις την ζωή μου. Προσπάθησε να το κάνεις!!! Και που ξέρεις στο μέλλον ίσως σε κάνω πολύ περήφανη για εμένα!
Σε ευχαριστώ για όλα και σ’αγαπώ κυρία….
Πηγή – Νεράιδες $ Δαίμονες

Check Also

Είστε δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολόγιου: Ανοιξε η πλατφόρμα για φθηνό ρεύμα

Όσοι θέλουν να μάθουν εάν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) ή αν μπορούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *