Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Αυτοί είναι οι συντελεστές που θα μας εκπροσωπήσουν στη Εurovision 2017 (vids)


Αυτοί είναι οι συντελεστές που θα μας εκπροσωπήσουν στη Εurovision 2017 (vids)

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά του 62ου διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιείται φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Κίεβο της Ουκρανίας μετά τη νίκη της Jamala με το τραγούδι «1944», στη Στοκχόλμη το 2016. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Κίεβο, μετά το 2005, και θα είναι ο τέταρτος διαγωνισμός Eurovision μετά τον Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού Eurovision το 2009 και το 2013.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου σχετικά με την παρουσίαση των συντελεστών της ελληνικής συμμετοχής που θα μας εκπροσωπήσουν στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. Οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, φέτος, έχουν επιλέξει μία πολύ ελκυστική και ικανή ομάδα ανθρώπων.

 Η Demy είναι είναι ένα δροσερό, νέο παιδί και άφθαρτο, ενώ ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος και o σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός είναι εξαιρετικοί και πετυχημένοι στο είδος τους. Παράλληλα, για ακόμα μια χρονιά, το ρόλο της παρουσίασης θα αναλάβουν, αφιλοκερδώς, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Ο ηθοποιός είναι ένα άτομο που ξέρει πολύ καλά την ιστορία του μουσικού διαγωνισμού και θεωρείται ως εραστής του θεσμού.

Το κόστος της ελληνικής αποστολής για την ΕΡΤ είναι μηδενικός καθώς όλα τα έξοδα έχει αναλάβει η «Panik Records», η οποία είναι η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας. Η κρατική τηλεόραση θα πληρώσει μόνο το ποσό των 600 ευρώ για τον συμβολαιογράφο που είναι αναγκαστικό.

«Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στο Ραδιομέγαρο. Είμαστε μία ομάδα δυνατή και αγαπημένη. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί φέτος συνεργάζομαι με την Demy. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε η χώρα μου να έχει μία όμορφη και αξιοπρεπή συμμετοχή στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό», ανέφερε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ λεπτομέρειες για τα τραγούδια δεν έδωσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή μου φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου εδώ. Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και συντελεστές. Μόνο έτσι θα ήθελα να πάρω μέρος στη Euriovision. Έχω άγχος και ανυπομονησία. Τα τρία τραγούδια τα έχω ακούσει και τα αγαπώ όλα», συμπλήρωσε η Demy. Δεν έκρυψε πως από τα τρία τραγούδια έχει ξεχωρίσει ένα και θα ήθελε να είναι το νικητήριο.

Η επιλογή των τραγουδιών θα γίνει κυρίως από το κοινό. Τα τρία κομμάτια θα παρουσιαστούν αρχές Μαρτίου. Είναι δύο ποπ dance και μία μπαλάντα, όλα σε αγγλόφωνο στίχο.

Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *