Αρχική / ----------SLIDER / Αμπελοφιλοσοφίες για τον νταή…  


Αμπελοφιλοσοφίες για τον νταή…  

Τώρα θα μου πείτε, περσινά ξινά σταφύλια. Το θέμα το αναλύσανε, το …τελεσιδικήσανε,  το παραξεφτίλισαν οι πρωινό – μεσημεριανές εκπομπές με τους κάθε φύσεως ειδικούς κουτσομπολόγους.
Όχι καρδούλες μου, εγώ δεν άκουσα καμία, ακόμα κι αυτή που σπουδάζοντας; δεν γεύτηκε ούτε χάμποργκερ …

Εγώ απλά θέλω να θέσω ερωτήματα που δεν μου έχουν απαντηθεί.
Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι χρήματα είχε αυτό το ζευγάρι τα είχε σπίτι του; Με τις τράπεζες είχαν τσακωθεί;

Χρήματα να συντηρούν πολυτελέστατα αυτοκίνητα, για να πηγαίνουν σε ακριβά ρεστοράν είχαν, τους συνεργάτες γιατί τους είχαν απλήρωτους;

Ταξίδια, ακριβά ρούχα, αγκαλίτσες και φιλάκια ήταν για…. τα μάτια του κόσμου;

Αφού είχαν και το παρελθόν  ψιλοχωρίσει και αφού είχε το τηλέφωνο Panic Button εγώ καταλαβαίνω πως η χειροδικία υπήρχε και παλαιότερα.

Γιατί η πρώτη σύζυγος είχε κάνει μήνυση για χειροδικία και μετά άλλαξε το σκηνικό και τον υπερασπίστηκε; «Γιατί παίρνεις το μέρος του, ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε η νυν την πρώην σύζυγο….

 

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει καλύτερα από τους ίδιους το τι κρύβουν στην αρρωστημένη αυτή σχέση όμως, αντί να προφυλάξουν τα παιδιά, όρμησαν σαν ταύροι σε αρένα και παρά την παιδεία τους και την μόρφωση τους τα έμπλεξαν σε περιπέτειες μια και η κόρη του πρώτου γάμου, πήγε με την μητέρα της και με δικά της κλειδιά να πάρει ρούχα κι χρήματα…

Εντάξει. Θα ενημερωθώ για τα ερωτήματά μου από τον… αδέκαστο Μπάρκα μα, κανείς δεν πρόκειται να μου πει τίποτα για τα τεστ που του έκαναν αφού συνελήφθη, μήπως βρήκαν κάτι κατακριτέο; ….

 

Check Also

Όπα ρε φίλε, με μπερδέψατε….

Και βλέπω που λέτε το θρίλερ εργάκι μου στη tv, αραχτή στη βεράντα με τρία …

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js