Αρχική / ----------SLIDER / 4 τρόποι να μυρίζουν τα μαλλιά σου υπέροχα όλη μέρα…..


4 τρόποι να μυρίζουν τα μαλλιά σου υπέροχα όλη μέρα…..

Οι περισσότεροι δε λούζουν τα μαλλιά τους καθημερινά, άλλωστε δεν είναι καλό για το pH της τρίχας.  Ωστόσο όλοι θέλουμε τα μαλλιά μας να μυρίζουν όμορφα.

Είναι ωραίο να ανεμίζουν τα μαλλιά μας και να μυρίζουν όμορφα. Υπάρχουν κάποια tricks που βοηθάνε τα μαλλιά να μυρίζουν όμορφα μεταξύ των λουσιμάτων, απαραίτητα φυσικά κάποια προϊόντα.
Πείτε ναι στο dry shampoo
Τα μαλλιά όλων μας μυρίζουν υπέροχα μετά το λούσιμο, όμως αυτό το άρωμα μπορεί να εξασθενίσει όσο περνά η μέρα. Δεν χρειάζεται να λούσετε ξανά τα μαλλιά σας αμέσως για να ανανεώσετε το όμορφο άρωμα. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν ανάμεσα στα λουσίματα.

PS: Αν τα μαλλιά σας δε μυρίζουν όμορφα, αμέσως μετά το λούσιμο με σαμπουάν, ίσως πρέπει να επιλέξετε ένα απολεπιστικό τριχωτού κεφαλής, για να αφαιρέσετε τη συσσώρευση λιπαρότητας.
Πλέξτε τα μαλλιά σας όσο είναι ακόμα υγρά
Αν λούζετε τα μαλλιά σας το βράδυ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μία πλεξίδα όσο είναι ακόμα υγρά. Επειδή τα μαλλιά σας δεν θα εκτίθενται τόσο πολύ στον αέρα ενώ κοιμάστε, θα διατηρήσουν το υπέροχο άρωμά τους και την επόμενη μέρα. Επιπλέον, θα είναι κυματιστά, τύπου wavy hairstyle.
Ψεκάστε τη μαξιλαροθήκη σας
Εάν δεν έχετε αρκετά μακριά μαλλιά για να πλέξτε ή πλένετε τα μαλλιά σας το πρωί αντί για το βράδυ, μπορείτε να προσθέσετε ένα υπέροχο άρωμα ψεκάζοντας τη μαξιλαροθήκη σας με ένα σπρέι για υφάσματα με ωραία μυρωδιά. Φτιάξτε το δικό σας προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου σε λίγο αποσταγμένο νερό ή επενδύστε σε ένα που έχει ένα άρωμα που πραγματικά αγαπάτε. Η λεβάντα είναι πάντα μία safe επιλογή.

PS: Πλένετε συχνά τη μαξιλαροθήκη και τις πετσέτες σας και βεβαιωθείτε ότι μυρίζουν ευχάριστα. Είναι επίσης απαραίτητο να πλένετε τα scrunchies, τις βούρτσες και οτιδήποτε άλλο αγγίζει τακτικά τα μαλλιά σας.

Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας άρωμα
Το χαρακτηριστικό άρωμα σας δεν είναι μόνο για τους καρπούς και το λαιμό σας, μπορεί να λειτουργήσει και στα μαλλιά σας. Ψεκάστε το στον αέρα μπροστά σας και μετά περάστε τα μαλλιά σας από μέσα. Μπορείτε επίσης να ψεκάσετε ελαφρά τη βούρτσα μαλλιών σας και μετά να βουρτσίσετε τα μαλλιά σας.
Πηγή: Bovary

Check Also

11 κλειδιά για να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα μετά από 40….

Για μερικούς ανθρώπους η μέση ηλικία είναι μια λεπτή στιγμή στη ζωή του, η οποία …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js