Αρχική / ----------SLIDER / Top Χρώματα Μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019 και πως να τα συνδυάσεις..


Top Χρώματα Μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019 και πως να τα συνδυάσεις..

Ποια είναι τα top χρώματα μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019; Σε αυτό το post θα σας δείξουμε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες F/W 2018-2019, σύμφωνα με την PANTONE.
Χρώματα Μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019Στο Fashion Color Trend Report Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019, η Pantone παρουσιάζει ένα μείγμα από κλασικούς τόνους με δημιουργικά και εκφραστικά χρώματα. Μια παλέτα με απροσδόκητα τολμηρά, γεμάτα ήχους ενέργειας χρώματα που αντιπροσωπεύουν τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία.
Υλικά και υφές της χειμερινής περιόδου, σε συνδυασμό με τα απρόσμενα χρώματα της σεζόν, μας προσκαλούν να αφήσουμε κατά μέρος τις τυπικές συμβάσεις. Τα χρώματα μόδας Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019 είναι γι’ αυτούς που τολμούν να συνδυάζουν. Ελπίζω να μη σε τρόμαξα!!! γιατί αν είσαι κλασική έχουμε και για σένα τη λύση παρακάτω. Τώρα… δες κι εσύ ότι είδαμε στις πασαρέλες!

Το Κόκκινο Αχλάδι είναι ένα τυπικό χρώμα του φθινοπώρου, ένας ζεστός και σαγηνευτικός τόνος που θα φορέσουμε σε συνδυασμό με τους γήινους τόνους της μοντέρνας χρωματικής παλέτας,. Ειδικά ο συνδυασμός του με τα βασικά χρώματα “almond Buff” και “Meerkat” αλλά και με το “Ceylon Yellow“, μας χαρίζει εξαιρετικά φθινοπωρινά outfits.

Το Valiant Poppy είναι μια απόχρωση έντονου κόκκινου. Φωτεινό, εξαιρετικά θηλυκό και σαγηνευτικό -δεν είναι το πιο μοντέρνο χρώμα του 2018-2019 αλλά πιθανότατα θα είναι το χρώμα που θα φορέσουμε περισσότερο- είναι αναμφισβήτητα ένα τέλειο χρώμα για κάθε έντονη γυναικεία προσωπικότητα.
Για να δώσουμε την νηφάλια και εξεζητημένη άποψη, οι πιο επιτυχημένοι συνδυασμοί του είναι εκείνοι με το βασικό Almond Buff και το λευκό Tofu. Για εμφάνιση ισχυρού αντίκτυπου ο συνδυασμός του με Russet Orange, UltraViolet και Mellow rose έχει ένα πολύ loud αποτέλεσμα.

Ένα έντονο μπλε αντανακλαστικό και χαλαρωτικό που θυμίζει το χρώμα των βαθύτερων θαλασσών. Θα το συνδυάσουμε με όλη τη βασική παλέτα αλλά και με λεπτομέρειες του Ceylon κίτρινου ή Limelight για να του δώσουμε ενέργεια και ζωτικότητα.

Ένα πικάντικο κίτρινο που θυμίζει το χρώμα του κάρυ και προσθέτει μια εξωτική πινελιά στην παλέτα με τα χρώματα μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019.

Ένα πράσινο χρώμα πολύ ευπροσάρμοστο που φέρνει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στην παλέτα μόδας. Εκτός από total look, θα το συνδυάσουμε με τους βασικούς/γήινους τόνους, αλλά και με το κίτρινο, το ροζ, το κόκκινο και το πορτοκαλί για τους πιο τολμηρούς.

Ένα πορτοκαλί με μια γήινη βάση γεμάτη ενέργεια και ζωτικότητα. Είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019. Σε συνδυασμό με το #7 Ultra Violet αντιπροσωπεύει την τέλεια αντιπαράθεση δύο χρωματικών αντιθέτων. Ένας άλλος συνδυασμός έντονου αντίκτυπου είναι αυτός με τα δύο μοντέρνα κόκκινα ή με το #12 Pink Peacock..

Το Ultra Violet είναι ένα μυστικό και υπερβολικό χρώμα. Στις πασαρέλες FW 18/19 το έχουμε δει σε συνδυασμό με το Ceylon Κίτρινο και με αποχρώσεις του κόκκινου.
Ένα πολύ ελαφρύ απροσδόκητο βιολετί που χαρακτηρίζει τα χρώματα μόδας φθινόπωρο χειμώνας 2018-2019. Αυτό το χρώμα φέρνει ένα άγγιγμα φρεσκάδας και ένα αίσθημα ελαφρότητας στη μοντέρνα χρωματική παλέτα. Το συνδυάζουμε με #7 Ultra Violet, με τα κόκκινα αλλά και με το #9 limelight.Ένα πολύ αναβράζον πρασινωπό κίτρινο που θυμίζει τη φρεσκάδα. Είναι ένας αρκετά ακάθαρτος τόνος που θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε και πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς. Με το πράσινο Quetzal Green, το Ultra Violet ή με το Martini Olive είναι μια εγγυημένη επιτυχία.

Ένα έντονο και κομψό γαλαζοπράσινο που φέρνει εκλέπτυνση στην παλέτα μόδας. Συνδυάζεται με το Ultra Violet για εμφάνιση με πολλή πολυπλοκότητα, με κίτρινο Ceylon για να αντισταθμίζει την έντασή του και με τις βασική παλέτα όπως γυμνό μπεζ, γκρι και καφέ έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί εύκολα.


Ένα πολύ ρομαντικό ρόδι σε σκόνη που κάνει άμεση αναφορά στα αγγλικά χρώματα. Είναι ένα από τα δύο επιπλέον χρώματα που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.
Το παστέλ Mellow Rose θα μπορούσε να είναι ένας από τους τόνους της άνοιξης που χυτεύονται στις χειμερινές χρωματικές τάσεις. Η αλήθεια πως ο συνδυασμός του με το Valiant Poppy θα σε κάνει να θέλεις να το φορέσεις και την επόμενη μέρα.

Μια λαμπερή και τολμηρή ροζ φούξια απόχρωση που δίνει μια πειραματική προσέγγιση στην παλέτα μόδας. Σε συνολική εμφάνιση ή με συνδυασμούς άλλων χρωμάτων, αυτός ο τόνος είναι πολύ ισχυρός και επιτρέπει τη δημιουργία outfits μεγάλης επίδρασης. Με το μπλε-πράσινο, το μπλε, το πορτοκαλί, το κόκκινο ή το παστέλ ροζ, στην πασαρέλα έχουμε δει να προσαρμόζεται σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019 – Κλασική Παλέτα Χρωμάτων

5 επιπλέον χρώματα που λειτουργούν ως βασικά έχουν προστεθεί στη χρωματική παλέτα 2018-2019.. και είναι οι ήχοι που θα χρησιμοποιήσουμε ως πασπαρτού στους συνδυασμούς χρωμάτων μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Αυτά τα 5 κλασικά χρώματα (σκούρο μπλε, λευκό κρέμα, γυμνό μπεζ, ανοιχτό γκρι και ζεστό χρώμα γης) θα τα χρησιμοποιήσουμε μόνα τους σε total outfits ή για να αντισταθμίσουμε την ενέργεια μερικών από τα χρώματα της μοντέρνας χρωματικής παλέτας.
Πηγή : womanoclock

Check Also

Ο Απόλυτος Gadget Κουμπαράς που μετράει τα χρήματα….

Αποταμιεύστε όλα σας τα νομίσματα στον Απόλυτο Gadget Κουμπαρά! Ο μηχανισμός αυτόματου υπολογισμού δεν θα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *