Αρχική / -----Ροή θεμάτων / Ξενοδόχοι δίνουν 200 ευρώ σε όσους φέρνουν νέους εργαζομένους…..


Ξενοδόχοι δίνουν 200 ευρώ σε όσους φέρνουν νέους εργαζομένους…..

Ξενοδόχοι από όλη την Ελλάδα χαρτζιλικώνουν με 200 ευρώ όσους τους φέρουν νέους εργαζόμενους, καθώς οι ανάγκες τους για προσωπικό χτυπάνε κόκκινο.Οι ανάγκες για ξενοδοχοϋπαλλήλους είναι τεράστιες σε όλη τη χώρα, γεγονός που αναγκάζει τους ξενοδόχους να εφευρίσκουν πρωτότυπες πρακτικές προκειμένου να βρουν νέο προσωπικό για τις επιχειρήσεις τους. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε σε άρθρο του στην Καθημερινή ο Ηλίας Μπέλλος δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που δίνουν μπόνους έως 200€ σε όποιον συστήσει εργαζόμενο ο οποίος θα μείνει στο εκάστοτε ξενοδοχείο για περισσότερο από ένα μήνα.

Αυτό συμβαίνει γιατί είχαν αναφερθεί περιπτώσεις που εργαζόμενοι έφεραν ανθρώπους, πήραν τα 200 ευρώ και οι τελευταίοι έφυγαν μετά από μερικές μέρες.

Η συγκεκριμένη πρακτική ξεκίνησε λίγο μετά το Πάσχα όταν εκτοξεύθηκε η ζήτηση για διαμονή στην Ελλάδα και σε πρώτη φάση υιοθετήθηκε από μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.


Έπειτα ακολούθησαν πολυτελή συγκροτήματα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες το δέλεαρ του μπόνους εφαρμόζεται σε ξενοδοχεία όλης της χώρας.Check Also

Τα 4 ζώδια που είναι γεννημένοι ηγέτες ….

Τα ζώδια που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και είναι γεννημένοι ηγέτες είναι τέσσερα. Eίναι παθιασμένα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *